|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Бірта, Габріелла Олександрівна
Отображение результатов 1 до 50 из 87
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2025 | Influence of sex and pre-slaughter weight of pigs on their carcass quality | Бірта, Габріелла Олександрівна; Mykhalko, Oleksandr; Povod, Mykola; Gill, Michael; Tsereniuk, Oleksandr; Trybrat, Ruslan; Birta, Gabriella; Krygina, Natalia |
| 2013 | Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 2019 | Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2023 | Безпечність харчових добавок | Бірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
| 2023 | Безпечність харчових добавок | Бірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
| 2021 | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2012 | Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м'яза спини та якістю м'яса | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович |
| 2022 | Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |
| Апр-2020 | Вимоги ринку праці до агентів з митного оформлення | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |
| 18-Окт-2012 | Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2022 | Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2020 | Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукції | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 28-Янв-2021 | Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту Червоний велетень | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2021 | Вплив умов годівлі на забійні якості свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2014 | Вся правда про генетично модифіковані організми | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 2015 | Вся правда про генетично модифіковані організми | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 2013 | Генно-модифіковані організми: за і проти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| Мар-2020 | Господарське використання та продукція конярства | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |
| 2020 | Дикоростуча сировина | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
| 24-Мар-2021 | Дослідження якості кефіру різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2023 | Дослідження якості сучасних кисломолочних напоїв | Бірта, Габріелла Олександрівна; Чернуха, Олена |
| 2020 | Еко та ГМО-продукти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
| Дек-2021 | Жирнокислотний склад сала свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
| 2021 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
| 28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
| 28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
| Мар-2022 | Закордонний досвід регулювання експертизи продовольчих товарів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2017 | Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2017 | Зміни м`яса під час холодильної обробки | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2023 | Ідентифікація продукції з водних біологічних ресурсів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| Дек-2022 | Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 22-Май-2023 | Конярство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| Мар-2021 | Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна |
| 20-Дек-2023 | М'ясо з PSE і DFD ознаками | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 2012 | М’ясо-сальна продуктивність помісних свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2019 | Методичні рекомендації для написання дипломної роботи студентами із спеціальноті 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
| 2020 | Методологія і організація наукових досліджень | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 17-Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 24-Фев-2021 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
| 2020 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
| 2019 | Морфологічний склад туш свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2024 | Органічне тваринництво в Україні: стан та перспективи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
| 2012 | Основи конярства та товарознавча характеристика сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна |
| 2014 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2021 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна |
| 2021 | Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо | Бірта, Габріелла Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
| 23-Июн-2021 | Особливості формування асортименту та якість халви | Бірта, Габріелла Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 50 из 87
|