Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Тетяна Вікторівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2009ВПЛИВ ВИХРОВОГОШАРУ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
2010Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактівКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
13-Сен-2017Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсністьКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
21-Мар-2018ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВКапліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна
7-Фев-2013Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2015Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна
13-Май-2016ОБҐРУНТУВАННЯ УМОВ ЕМУЛЬГУВАННЯ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОККапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна
2016Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок.Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2015Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
9-Сен-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
15-Янв-2003СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛКапліна, Тетяна Вікторівна; Ростовський, Володимир Сергійович; Дібрівська, Наталі Віталіївна
2000СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВКапліна, Тетяна Вікторівна; Лісюк, Галина Михайлівна; Шеляков, Олег Парфірович; Дорохіна, Марія Олексіївна
1-Авг-2006СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Жидецька, Інна Василівна
2006СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБАКапліна, Тетяна Вікторівна; Фірсова, Раїса Михайлівна; Дорохіна, Марія Олексіївна
2008СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2008СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУКапліна, Тетяна Вікторівна
2006СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь