Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Тетяна Вікторівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 46
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2009ВПЛИВ ВИХРОВОГОШАРУ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
2010Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактівКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2017Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
13-Сен-2017Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсністьКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
22-Авг-2021ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ІНСЕНТИВ-ПРОГРАМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛІКапліна, Тетяна Вікторівна; Герасименко, Лариса Дмитрівна
21-Мар-2018ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВКапліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна
7-Фев-2013Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2018Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберіганняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння.Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2015Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна
2022Коворкінг – додаткова послуга в готелях України під час війниАнохін, Максим Максимович; Капліна, Тетяна Вікторівна
2016Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2018МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТКапліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна
2015Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна
13-Май-2016ОБҐРУНТУВАННЯ УМОВ ЕМУЛЬГУВАННЯ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОККапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна
2016Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок.Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
29-Янв-2020Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоївКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Рибакова, Світлана Сергіївна
Июн-2021ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З МАТЕМАТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Фомкіна, Олена Григорівна; Кошова, Оксана Петрівна; Капліна, Тетяна Вікторівна
Отображение результатов 1 до 20 из 46
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь