|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Олійник, Наталія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 20 из 38
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2006 | Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей | Олійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О. В.; Бурлака, О. М.; Федорів, В. М. |
2012 | Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В. |
2011 | Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В. В. |
2015 | Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Андрейченко, Сергій Миколайович |
2004 | Використання екструзії в хлібопекарній промисловості | Олійник, Наталія Вікторівна |
5-Июн-2021 | Використання кунжутного шроту в технології кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Масич, Юрій Олександрович |
2008 | Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
19-Май-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
3-Июн-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
14-Апр-2016 | Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
20-Ноя-2019 | Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2009 | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
5-Ноя-2019 | ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВ | Олійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна |
2019 | ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
Отображение результатов 1 до 20 из 38
|