Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Хомич, Г. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
20-Ноя-2019Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продуктіВисоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П.
5-Окт-2019Використання відходів кавового виробництва в технології бісквітного тістаІванов, В. Ю.; Хомич, Г. П.
10-Дек-2019Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробівЦегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробівБорщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О.
13-Фев-2024Використання відходів чорниці в якості джерела біологічно активних речовинХомич, Г. П.; Макарець, М. О.; Литвин, М. А.
3-Апр-2020Використання вторинної рослинної сировини в технології десертівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
21-Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатівХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М.
10-Дек-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких стравМихнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
8-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ЖЕЛЮЮЧОГО СОКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВІваник, Д. В.; Бойко, А. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
21-Ноя-2019ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.
5-Дек-2019Використання нових видів згущувачів в технології соусівЯрова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П.
10-Дек-2019Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробівПавлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівХомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С.
10-Дек-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапаниПедченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.
5-Окт-2019Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
13-Фев-2024Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких стравХомич, Г. П.; Подойнік, Ю. В.; Бєляк, В. В.
21-Ноя-2019Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринуванняХомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г.
2024Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава)Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.
13-Фев-2024Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А.
13-Фев-2024Удосконалення технологій харчових продуктів з використанням концепції Zero-wasteХомич, Г. П.; Виришева, М. А.
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь