|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике біологічно активні речовини
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2010 | Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами | Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Раїса Юріївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна |
2012 | Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна |
2012 | Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре | Дібрівська, Наталія Віталіївна; Іванова, Олена Василівна |
Мар-2020 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2011 | Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна |
Фев-2016 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
25-Апр-2018 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич |
7-Май-2016 | КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович |
Ноя-2020 | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
27-Дек-2021 | Перспективи створення ферментованих напоїв із буряка | Тюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
27-Окт-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія |
27-Окт-2017 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ | Левченко, Юлія |
Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
Авг-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування | Литвиненко, Олена Сергіївна |
2019 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна |
Дек-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Ольга Василівна |
Ноя-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Олена Володимирівна |
2019 | Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Никоненко, Богдана Сергіївна |
Отображение результатов 1 до 19 из 19
|