Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике біологічно активні речовини

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2010Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методамиДібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Раїса Юріївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
2012Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюреДібрівська, Наталія Віталіївна; Іванова, Олена Василівна
Мар-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
2011Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниціХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна
Фев-2016Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
25-Апр-2018Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич
7-Май-2016КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович
Ноя-2020Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
27-Дек-2021Перспективи створення ферментованих напоїв із бурякаТюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна
Апр-2018Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
27-Окт-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
27-Окт-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
Авг-2020Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінаріїБородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна
Авг-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямуванняЛитвиненко, Олена Сергіївна
2019Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна
Дек-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Ольга Василівна
Ноя-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Олена Володимирівна
2019Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Никоненко, Богдана Сергіївна
Отображение результатов 1 до 19 из 19

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь