Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике сік

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 20
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2018Біостійкість відновлених соків при зберіганніГорячова, Олена Олександрівна
Апр-2015Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
7-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
10-Дек-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапаниПедченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
20-Ноя-2014ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-Май-2016ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2010Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні.Горячова, Олена Олександрівна
13-Фев-2024Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А.
4-Фев-2024Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Красноградської територіальної громади Харківської областіШингарьова, Наталія Романівна
4-Фев-2024Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів на території Мачухівської територіальної громади Полтавської областіЯременко, Анна Андріївна
15-Июн-2023Проєкт будівництва цеху з виробництва фруктових консервів у місті Гадяч Полтавської областіДмітрієва, Анастасія Геннадіївна
26-Июн-2020Розроблення технології напою на основі диніСіренко, Руслана Русланівна
Дек-2019Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівПедченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна
2019ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ.Рогова, Н.В.; Рибакова, С.С.
22-Май-2014ХЕНОМЕЛЕС – ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 20 из 20

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь