|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике сік
Отображение результатов 1 до 20 из 20
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2018 | Біостійкість відновлених соків при зберіганні | Горячова, Олена Олександрівна |
Апр-2015 | Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
20-Ноя-2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Май-2016 | ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2010 | Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні. | Горячова, Олена Олександрівна |
13-Фев-2024 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А. |
4-Фев-2024 | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Красноградської територіальної громади Харківської області | Шингарьова, Наталія Романівна |
4-Фев-2024 | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів на території Мачухівської територіальної громади Полтавської області | Яременко, Анна Андріївна |
15-Июн-2023 | Проєкт будівництва цеху з виробництва фруктових консервів у місті Гадяч Полтавської області | Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
26-Июн-2020 | Розроблення технології напою на основі дині | Сіренко, Руслана Русланівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів | Педченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна |
2019 | ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ. | Рогова, Н.В.; Рибакова, С.С. |
22-Май-2014 | ХЕНОМЕЛЕС – ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 20
|