Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике сік

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 34
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
Мар-2018Біостійкість відновлених соків при зберіганніГорячова, Олена Олександрівна
Апр-2015Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна
Мар-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
7-Май-2016Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
10-Дек-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапаниПедченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2024Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССРТкаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Решетіловська, Діана В.
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
20-Ноя-2014Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2011Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробкиХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
7-Май-2016Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництвіХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортівГорячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
2013Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соківХомич, Галина Панасівна
2010Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганніГорячова, Олена Олександрівна
13-Фев-2024Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А.
Отображение результатов 1 до 20 из 34
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь