|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике сік
Отображение результатов 1 до 20 из 34
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Мар-2018 | Біостійкість відновлених соків при зберіганні | Горячова, Олена Олександрівна |
Апр-2015 | Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна |
Мар-2020 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2024 | Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССР | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Решетіловська, Діана В. |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
20-Ноя-2014 | Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2011 | Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробки | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович |
7-Май-2016 | Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2013 | Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків | Хомич, Галина Панасівна |
2010 | Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні | Горячова, Олена Олександрівна |
13-Фев-2024 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А. |
Отображение результатов 1 до 20 из 34
|