Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Левченко, Юлія

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 22
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1-May-2020Development of Resource Effective and Cleaner Technologies using the Waste of Plant Raw MaterialsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
13-May-2020The flour of soft wheat in the technologies of food productsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Nov-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
5-Dec-2019Використання нових видів загущувачів в технології соусівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Ярова, Карина
Nov-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
30-Nov-2018Використання пюре з обліпихи в технології мармеладівЛевченко, Юлія; Чоні, Інна
24-Apr-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор
25-Jun-2021Використання рослинної сировини у технології солодощів желейного типуЛевченко, Юлія; Арцебасова, Дарія
5-Oct-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’ясних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
18-Sep-2019Вплив історії на розвиток сучасного суспільства: камені спотикання і пропозиції щодо поліпшенняЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим
Oct-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
20-Nov-2019Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринуванняЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія
23-Oct-2020Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихиЛевченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна
Nov-2018Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основіЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Nov-2019Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
25-Feb-2019Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного з хеномелесомЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Нужна, Ірина
25-Feb-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена
27-Oct-2017Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесуЛевченко, Юлія
27-Oct-2017Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесуЛевченко, Юлія
18-Apr-2019Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Showing results 1 to 20 of 22
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback