|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Левченко, Юлія
Отображение результатов 1 до 20 из 22
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 1-Май-2020 | Development of Resource Effective and Cleaner Technologies using the Waste of Plant Raw Materials | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
13-Май-2020 | The flour of soft wheat in the technologies of food products | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
5-Дек-2019 | Використання нових видів загущувачів в технології соусів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Ярова, Карина |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
30-Ноя-2018 | Використання пюре з обліпихи в технології мармеладів | Левченко, Юлія; Чоні, Інна |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
25-Июн-2021 | Використання рослинної сировини у технології солодощів желейного типу | Левченко, Юлія; Арцебасова, Дарія |
5-Окт-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’ясних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Педченко, Максим |
18-Сен-2019 | Вплив історії на розвиток сучасного суспільства: камені спотикання і пропозиції щодо поліпшення | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
20-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія |
23-Окт-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи | Левченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна |
Ноя-2018 | Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Ноя-2019 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
25-Фев-2019 | Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного з хеномелесом | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Нужна, Ірина |
25-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена |
27-Окт-2017 | Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу | Левченко, Юлія |
27-Окт-2017 | Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу | Левченко, Юлія |
18-Апр-2019 | Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Отображение результатов 1 до 20 из 22
|