Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Левченко, Юлія

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 22
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1-Май-2020Development of Resource Effective and Cleaner Technologies using the Waste of Plant Raw MaterialsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
13-Май-2020The flour of soft wheat in the technologies of food productsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
5-Дек-2019Використання нових видів загущувачів в технології соусівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Ярова, Карина
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
30-Ноя-2018Використання пюре з обліпихи в технології мармеладівЛевченко, Юлія; Чоні, Інна
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор
25-Июн-2021Використання рослинної сировини у технології солодощів желейного типуЛевченко, Юлія; Арцебасова, Дарія
5-Окт-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’ясних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
18-Сен-2019Вплив історії на розвиток сучасного суспільства: камені спотикання і пропозиції щодо поліпшенняЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
20-Ноя-2019Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринуванняЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія
23-Окт-2020Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихиЛевченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна
Ноя-2018Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основіЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Ноя-2019Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
25-Фев-2019Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного з хеномелесомЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Нужна, Ірина
25-Фев-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена
27-Окт-2017Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесуЛевченко, Юлія
27-Окт-2017Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесуЛевченко, Юлія
18-Апр-2019Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Отображение результатов 1 до 20 из 22
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь