Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Наконечна, Юлія Григорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 27
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
26-Apr-2018MEDICO-BIOLOGICAL ASSESSMENT OF DRINKS RESISTANT ACTIONТюрікова, Іна Станіславовна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
Oct-2020Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
10-Jun-2020ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна
12-Mar-2021Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І.І.
25-Jun-2021Кафе на 64 місця в місті ПолтаваКушнiр, Каріна Русланівна; Наконечна, Юлія Григорівна
25-Jun-2021Кафе на 74 місця у місті ДніпроБарабаш, Ірина Олексіївна; Наконечна, Юлія Григорівна
30-Nov-2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВАНаконечна, Юлія Григорівна
17-Jan-2021Роблення рецептур безмолочного бланманжеГередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна
Dec-2019Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначенняСтороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна
5-Sep-2020РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУНаконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна
5-Sep-2020РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА НА НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРАХНаконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна
20-Nov-2019Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна
28-Jun-2021Склад маффінів функціонального призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна
17-Mar-2021СКЛАД ПАРФЕ ЯБЛУЧНО-ВЕРШКОВОГО З ОВОЧЕВО-ПЛОДОВИМ НАПОВНЮВАЧЕМНаконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
28-Jun-2021Спосіб приготування рослинного молока з горіхівНаконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна
1-Jun-2021Сучасні тенденції у сфері харчової безпекиБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
15-Apr-2021Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
15-Apr-2021Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
2020Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
Showing results 1 to 20 of 27
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback