Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Наконечна, Юлія Григорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 39
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
26-Apr-2018Medico-biological assessment of drinks resistant actionТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
7-Sep-2020Technological aspects of quine fruit use in ice cream technologyТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна
Oct-2020Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
10-Jun-2020Використання йодовмісних добавок в технології м'ясних січених напівфабрикатівНаконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна
22-Jan-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
6-Feb-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна
6-Feb-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В.
6-Feb-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна
Jul-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Jul-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
12-Mar-2021Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І.
25-Jun-2021Кафе на 64 місця в місті ПолтаваКушнiр, Каріна Русланівна; Наконечна, Юлія Григорівна
25-Jun-2021Кафе на 74 місця у місті ДніпроБарабаш, Ірина Олексіївна; Наконечна, Юлія Григорівна
2024Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарстваХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна
30-Nov-2021Перспективи використання натуральних стабілізаторів у виробництві морозиваНаконечна, Юлія Григорівна
17-Jan-2021Роблення рецептур безмолочного бланманжеГередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна
Dec-2019Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначенняСтороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна
5-Sep-2020Розроблення технології дієтичного паштетуНаконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна
5-Sep-2020Розроблення технології морозива на натуральних стабілізаторахНаконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна
Showing results 1 to 20 of 39
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback