Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Наконечна, Юлія Григорівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 39
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Апр-2018Medico-biological assessment of drinks resistant actionТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
7-Сен-2020Technological aspects of quine fruit use in ice cream technologyТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна
Окт-2020Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
10-Июн-2020Використання йодовмісних добавок в технології м'ясних січених напівфабрикатівНаконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна
22-Янв-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
6-Фев-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна
6-Фев-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В.
6-Фев-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
12-Мар-2021Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І.
25-Июн-2021Кафе на 64 місця в місті ПолтаваКушнiр, Каріна Русланівна; Наконечна, Юлія Григорівна
25-Июн-2021Кафе на 74 місця у місті ДніпроБарабаш, Ірина Олексіївна; Наконечна, Юлія Григорівна
2024Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарстваХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна
30-Ноя-2021Перспективи використання натуральних стабілізаторів у виробництві морозиваНаконечна, Юлія Григорівна
17-Янв-2021Роблення рецептур безмолочного бланманжеГередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна
Дек-2019Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначенняСтороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна
5-Сен-2020Розроблення технології дієтичного паштетуНаконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна
5-Сен-2020Розроблення технології морозива на натуральних стабілізаторахНаконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна
Отображение результатов 1 до 20 из 39
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь