|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Наконечна, Юлія Григорівна
Отображение результатов 1 до 20 из 39
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 26-Апр-2018 | Medico-biological assessment of drinks resistant action | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| Окт-2020 | Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 10-Июн-2020 | Використання йодовмісних добавок в технології м'ясних січених напівфабрикатів | Наконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна |
| 22-Янв-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
| 6-Фев-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна |
| 6-Фев-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В. |
| 6-Фев-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна |
| Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| 12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
| 25-Июн-2021 | Кафе на 64 місця в місті Полтава | Кушнiр, Каріна Русланівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 25-Июн-2021 | Кафе на 74 місця у місті Дніпро | Барабаш, Ірина Олексіївна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
| 30-Ноя-2021 | Перспективи використання натуральних стабілізаторів у виробництві морозива | Наконечна, Юлія Григорівна |
| 17-Янв-2021 | Роблення рецептур безмолочного бланманже | Гередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| Дек-2019 | Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначення | Стороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 5-Сен-2020 | Розроблення технології дієтичного паштету | Наконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна |
| 5-Сен-2020 | Розроблення технології морозива на натуральних стабілізаторах | Наконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 39
|