|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Author Наконечна, Юлія Григорівна
Showing results 1 to 20 of 39
Issue Date | Title | Author(s) | 26-Apr-2018 | Medico-biological assessment of drinks resistant action | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
7-Sep-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
Oct-2020 | Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
10-Jun-2020 | Використання йодовмісних добавок в технології м'ясних січених напівфабрикатів | Наконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна |
22-Jan-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
6-Feb-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна |
6-Feb-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В. |
6-Feb-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна |
Jul-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Jul-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
12-Mar-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
25-Jun-2021 | Кафе на 64 місця в місті Полтава | Кушнiр, Каріна Русланівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
25-Jun-2021 | Кафе на 74 місця у місті Дніпро | Барабаш, Ірина Олексіївна; Наконечна, Юлія Григорівна |
2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
30-Nov-2021 | Перспективи використання натуральних стабілізаторів у виробництві морозива | Наконечна, Юлія Григорівна |
17-Jan-2021 | Роблення рецептур безмолочного бланманже | Гередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
Dec-2019 | Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначення | Стороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна |
5-Sep-2020 | Розроблення технології дієтичного паштету | Наконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна |
5-Sep-2020 | Розроблення технології морозива на натуральних стабілізаторах | Наконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна |
Showing results 1 to 20 of 39
|