Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1465 до 1484 из 12633
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Фев-2021Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних стравКрайнова, Владислава Вячеславівна
2012Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В.
23-Окт-2020ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІФлока, Л. В.; Бургу, Ю. Г.
Июл-2014ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУШелудько, Вікторія Миколаївна
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВСавенко, В. О.; Шелудько, В. М.
21-Янв-2019Використання борошна зернових культур у технології біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна
2012Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищЧоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна
20-Ноя-2019Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продуктіВисоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П.
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ВАКУУМУ ПРИ ПОПЕРЕДНІЙ ОБРОБЦІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВМолодцова, К. В.; Суткович, Т. Ю.
4-Авг-2023Використання веб-ресурсів в маркетинговій діяльностіБілоусько, Тетяна Миколаївна
2015ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
25-Июн-2020Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тістаГречко, Ірина Олександрівна
2014Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництвіХомич, Галина Паснасівна; Ткач, Надія Іванівна
5-Окт-2019Використання відходів кавового виробництва в технології бісквітного тістаІванов, В. Ю.; Хомич, Г. П.
10-Дек-2019Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробівЦегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
25-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
13-Сен-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробівБорщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О.
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Отображение результатов 1465 до 1484 из 12633
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь