|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1465 до 1484 из 12633
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Фев-2021 | Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв | Крайнова, Владислава Вячеславівна |
2012 | Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В. |
23-Окт-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІ | Флока, Л. В.; Бургу, Ю. Г. |
Июл-2014 | ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА АМАРАНТУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ | Савенко, В. О.; Шелудько, В. М. |
21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
20-Ноя-2019 | Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті | Висоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П. |
Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова К.В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ВАКУУМУ ПРИ ПОПЕРЕДНІЙ ОБРОБЦІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Молодцова, К. В.; Суткович, Т. Ю. |
4-Авг-2023 | Використання веб-ресурсів в маркетинговій діяльності | Білоусько, Тетяна Миколаївна |
2015 | ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
25-Июн-2020 | Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тіста | Гречко, Ірина Олександрівна |
2014 | Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві | Хомич, Галина Паснасівна; Ткач, Надія Іванівна |
5-Окт-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології бісквітного тіста | Іванов, В. Ю.; Хомич, Г. П. |
10-Дек-2019 | Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів | Цегельник, Т. Д.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
25-Мар-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
13-Сен-2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів | Борщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О. |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Отображение результатов 1465 до 1484 из 12633
|