Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Фарісєєв, Андрій Геннадійович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
29-Ноя-2013Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
16-Янв-2020АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВИРОБІВ З МʼЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ВАКУУМОВАНИХ ТЕРМОПАКЕТАХСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
14-Апр-2016Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тискомСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
11-Сен-2015Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
26-Апр-2012Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
24-Апр-2015Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струмуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
14-Апр-2016Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочівСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
23-Май-2013Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса.Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
20-Мар-2014Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2024Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Тарасенко, Дмитро Сергійович
25-Мар-2015Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович
18-Окт-2012Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2011Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосуФарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, В.
7-Апр-2011Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосуФарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
6-Апр-2017Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жаренняСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
10-Фев-2017Світова практика заочно-дистанційної освітиФарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стисненняЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь