|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 29-Ноя-2013 | Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
16-Янв-2020 | АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВИРОБІВ З МʼЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ВАКУУМОВАНИХ ТЕРМОПАКЕТАХ | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
14-Апр-2016 | Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
11-Сен-2015 | Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
26-Апр-2012 | Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
24-Апр-2015 | Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2015 | Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
14-Апр-2016 | Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочів | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
23-Май-2013 | Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса. | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
20-Мар-2014 | Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2024 | Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Тарасенко, Дмитро Сергійович |
25-Мар-2015 | Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович |
18-Окт-2012 | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2011 | Результати дослідження безпечності виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу | Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, В. |
7-Апр-2011 | Результати дослідження якості виробів з м'яса після двостороннього жаріння в умовах електроосмосу | Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
6-Апр-2017 | Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
10-Фев-2017 | Світова практика заочно-дистанційної освіти | Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2015 | Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|