Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике хеномелес

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 51
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
25-Июн-2020Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тістаГречко, Ірина Олександрівна
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробівБорщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О.
2017Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
11-Мар-2024Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибівГонтовий, Сергій Анатолійович
16-Сен-2015ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівХомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С.
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
5-Окт-2019ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
7-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
10-Дек-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапаниПедченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
4-Ноя-2014ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИЛевченко, Юлія Вікторівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Окт-2019Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
Отображение результатов 1 до 20 из 51
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь