|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Н. В.
Отображение результатов 1 до 50 из 50
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | Areas for improvement of the hotel management efficiency in Ukraine through the implementation of communication policy | Rybakova, S. S.; Myronov, D. A.; Rohova, N. V.; Рибакова, С. С.; Миронов, Д. А.; Рогова, Н. В. |
2022 | Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrate | Rohova, N. V.; Volodko, O. V.; Bychkov, Ya. M.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М. |
2022 | Development of technology of bunded juice on the basis of fertilized birch juice | Rohova, N. V.; Рогова, Н. В. |
2024 | Hotel and restaurant business in wartime: flexibility and ability to respond quickly | Рогова, Н. В.; Белозьоров, Є. О. |
2024 | Increase the competitiveness of a hotel | Аліпатов, А. С.; Рогова, Н. В. |
2019 | Method of calculating the strength of heated road cover | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В. |
2021 | Method of thermal calculation of heating road covering | Volodko, O. V.; Rogova, N. V.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В. |
19-Мар-2020 | АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Кущ, Л. І. |
2025 | Відтворення іронії та сарказму при перекладі наукової термінології у серіалі «Теорія великого вибуху» | Опанасенко, В. В.; Рогова, Н. В.; Стеценко, В. В. |
2025 | Вплив автоматизації на якість продукції в готельно-ресторанному бізнесі | Філіпповський, А. В.; Рогова, Н. В. |
2025 | Впровадження інноваційного продукту на підприємстві готельного господарства | Риндяк, О. П.; Рогова, Н. В. |
2020 | Готельний бізнес в Україні: проблеми та основні тенденції розвитку | Михайлова, Н. В.; Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
2019 | Еко-інноваційна концепція гостинності в діяльності готельного господарства світу та України | Плахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В. |
26-Мар-2019 | Екологічний клінінг в готелях | Чехмистренко, Ю. Є.; Рогова, Н. В. |
2019 | Екологічність закладів ресторанного господарства | Бортник, К. О.; Рогова, Н. В. |
2015 | Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарства | Колєчкіна, Л. М.; Рогова, Н. В. |
13-Май-2016 | Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарства | Рогова, Н. В. |
2024 | Еталон стандартів обслуговування | Кожушко, А. О.; Рогова, Н. В. |
24-Янв-2018 | Зелений туризм: перспективи розвитку на Полтавщині | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С.; Романовська, А.; приватні садиби |
2019 | Інноваційні методи енергозбереження в готелях | Білизна, А. В.; Рогова, Н. В. |
20-Май-2018 | Інноваційні можливості підприємств готельного господарства | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В. |
2018 | Інновації в ресторанному бізнесі | Хромченко, К. А.; Рогова, Н. В. |
25-Апр-2024 | Інновації додаткових послуг в готелях | Окіпна, А. А.; Рогова, Н. В. |
2018 | Конкурентоспособность гостиничного бизнеса и факторы, влияющие на нее | Клименко, К. П.; Рогова, Н. В. |
2025 | Конкурентоспроможності готельного підприємства | Нестеренко, Я. В.; Рогова, Н. В. |
2025 | Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства | Солдатова, А. М.; Рогова, Н. В. |
2014 | Прибыль как финансовый результат деятельности предприятия | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
2019 | Розвиток готельно-ресторанного господарства в Україні | Мороз, В. В.; Рогова, Н. В. |
2023 | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року) | Капліна, Т. В.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В.; Кирніс, Н. І. |
2019 | Розвиток концептуальних ресторанів України | Дудник, А. В.; Рогова, Н. В. |
2024 | Розробка інноваційних сервісів для підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу CITADEL INN – Gastro Boutique Hotel (Hotel & Restaurant) у преміум-сегменті ринку готельно-ресторанного бізнесу м. Львів | Рогова, Н. В.; Зубко, В. С. |
2018 | Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоїв | Рогова, Н. В.; Тюрікова, І. С. |
2025 | Систематизація наукових підходів щодо поняття «послуга» та її характеристика | Алексєєва, Д. О.; Рогова, Н. В. |
19-Окт-2018 | Сільський зелений туризм: перспективи розвитку на Полтавщині | Рогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С. |
13-Май-2016 | Стандарти інформаційної діяльності підприємств | Рогова, Н. В.; Наливайко, Н. Я. |
2018 | Сучасний стан застосування інформаційних технологій у готельному господарстві України | Шкрябіна, Д. В.; Рогова, Н. В. |
2025 | Сучасні інформаційні технології в діяльності готельно-ресторанного підприємства | Баля, Д. М.; Рогова, Н. В. |
2018 | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С. |
2018 | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні | Бичков, В. І.; Рогова, Н. В. |
2019 | Сучасні тренди в ресторанному господарстві як інструмент підвищення конкурентноспроможності вітчизняних закладів харчування | Шейка, А. В.; Рогова, Н. В. |
25-Апр-2024 | Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу споживчої кооперації України | Філіпповський, А. В.; Рогова, Н. В. |
24-Май-2017 | Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території Україні | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
2025 | Тренди в дизайні готельних та ресторанних інтер’єрів | Філіпповський, А. В.; Рогова, Н. В. |
2025 | Управління готельно-ресторанною індустрією в поствійськовий час | Філіпповський, А. В.; Рогова, Н. В. |
21-Мар-2018 | Упровадження організаційних нововведень у готелях України | Рогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С. |
8-Апр-2020 | Формування конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії за рахунок інноваційних технологій | Дика, Є. Т.; Рогова, Н. В. |
2018 | Формування конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії за рахунок інноваційних технологій | Гомон, Ю. Ф.; Рогова, Н. В. |
2019 | Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванні | Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С. |
2019 | Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванні | Рогова, Н. В.; Рибакова, С. С. |
2018 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства | Рибакова, С. С.; Рогова, Н. В. |
Отображение результатов 1 до 50 из 50
|