Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Кайнаш, Алла Петрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 29 из 29
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2011Асортимент та дослідження якості зеленого байхового чаю, що реалізується в роздрібній торговельній мережі м. ПолтавиГладченко, К. В.; Кайнаш, Алла Петрівна
2016Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015Визначення якості м'ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2017Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2014Грибна індустрія україни: стан та споживчий попитКайнаш, Алла Петрівна
2009Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавкамиКайнаш, Алла Петрівна; Віннікова, Людмила Григорівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортівГорячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
2013Дослідження якісних характеристик продуктів дитячого харчування на плодово-ягідній основіВязова, Ю. А.; Кайнаш, Алла Петрівна
2017Експертна оцінка якості зефіруНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
2011Експертна оцінка якості м’ясних копченостейКалита, Д. В.; Кайнаш, Алла Петрівна
2015Експертна оцінка якості сиркових виробів вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
Фев-2019Оцінювання плодів ківі залежно від пакуванняКалашник, Олена Володимирівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Заркуа, К. Р.
2018Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2013Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробниківЖадан, Д. С.; Кайнаш, Алла Петрівна
2014Профільний метод оцінювання паштетів печінковихКайнаш, Алла Петрівна
2015Ринок імітованої продукції із сурімі в УкраїніКайнаш, Алла Петрівна
2013Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництваНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
6-Июн-2021Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походженняПоложишникова, Людмила Олександрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Тараймович, Ірина Володимирівна
28-Дек-2020Склад хліба пшеничного "Calabaza"Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Буднік, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
10-Дек-2020Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітейКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович
6-Янв-2021Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вікКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна
2014Сучасний стан ринку молочних товарів УкраїниКайнаш, Алла Петрівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна
7-Сен-2020Технологія дієтичних добавок із волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна
2016Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованоїКайнаш, Алла Петрівна
2005Функціональні властивості м'ясних систем з овочевими добавкамиКайнаш, Алла Петрівна; Зюзько, А. В.
Отображение результатов 1 до 29 из 29

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь