|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Кайнаш, Алла Петрівна
Отображение результатов 1 до 29 из 29
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Асортимент та дослідження якості зеленого байхового чаю, що реалізується в роздрібній торговельній мережі м. Полтави | Гладченко, К. В.; Кайнаш, Алла Петрівна |
2016 | Біотехнологічні прийоми при виробництві вина | Кайнаш, Алла Петрівна |
2018 | Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марок | Кайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна |
2015 | Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
2015 | Визначення якості м'ясних напівфабрикатів | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
2017 | Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів | Офіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2017 | Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’яса | Офіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2014 | Грибна індустрія україни: стан та споживчий попит | Кайнаш, Алла Петрівна |
2009 | Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками | Кайнаш, Алла Петрівна; Віннікова, Людмила Григорівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2013 | Дослідження якісних характеристик продуктів дитячого харчування на плодово-ягідній основі | Вязова, Ю. А.; Кайнаш, Алла Петрівна |
2017 | Експертна оцінка якості зефіру | Назаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2011 | Експертна оцінка якості м’ясних копченостей | Калита, Д. В.; Кайнаш, Алла Петрівна |
2015 | Експертна оцінка якості сиркових виробів вітчизняних виробників | Кайнаш, Алла Петрівна |
Фев-2019 | Оцінювання плодів ківі залежно від пакування | Калашник, Олена Володимирівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Заркуа, К. Р. |
2018 | Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників | Кайнаш, Алла Петрівна |
2013 | Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників | Жадан, Д. С.; Кайнаш, Алла Петрівна |
2014 | Профільний метод оцінювання паштетів печінкових | Кайнаш, Алла Петрівна |
2015 | Ринок імітованої продукції із сурімі в Україні | Кайнаш, Алла Петрівна |
2013 | Рівень якості та конкурентоспроможність ікри делікатесної вітчизняного та закордонного виробництва | Назаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна |
6-Июн-2021 | Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження | Положишникова, Людмила Олександрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Тараймович, Ірина Володимирівна |
28-Дек-2020 | Склад хліба пшеничного "Calabaza" | Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Буднік, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
10-Дек-2020 | Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітей | Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович |
6-Янв-2021 | Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік | Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна |
2014 | Сучасний стан ринку молочних товарів України | Кайнаш, Алла Петрівна |
2014 | Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктів | Кайнаш, Алла Петрівна |
7-Сен-2020 | Технологія дієтичних добавок із волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна |
2016 | Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої | Кайнаш, Алла Петрівна |
2005 | Функціональні властивості м'ясних систем з овочевими добавками | Кайнаш, Алла Петрівна; Зюзько, А. В. |
Отображение результатов 1 до 29 из 29
|