Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Н. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 30 из 30
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Method of calculating the strength of heated road coverРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
2019Еко-інноваційна концепція гостинності в діяльності готельного господарства світу та УкраїниПлахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В.
26-Мар-2019Екологічний клінінг в готеляхЧехмистренко, Ю. Є.; Рогова, Н. В.
2019Екологічність закладів ресторанного господарстваБортник, К. О.; Рогова, Н. В.
2015Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарстваКолєчкіна, Л. М.; Рогова, Н. В.
13-Май-2016Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарстваРогова, Н. В.
24-Янв-2018Зелений туризм: перспективи розвитку на ПолтавщиніРогова, Н. В.; Рибакова, С. С.; Романовська, А.; приватні садиби
2019Інноваційні методи енергозбереження в готеляхБілизна, А. В.; Рогова, Н. В.
20-Май-2018Інноваційні можливості підприємств готельного господарстваРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.
2018Інновації в ресторанному бізнесіХромченко, К. А.; Рогова, Н. В.
2018Конкурентоспособность гостиничного бизнеса и факторы, влияющие на нееКлименко, К. П.; Рогова, Н. В.
2014Прибыль как финансовый результат деятельности предприятияРогова, Н. В.; Рибакова, С. С.
2019Розвиток готельно-ресторанного господарства в УкраїніМороз, В. В.; Рогова, Н. В.
2023Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року)Капліна, Т. В.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В.; Кирніс, Н. І.
2019Розвиток концептуальних ресторанів УкраїниДудник, А. В.; Рогова, Н. В.
2018Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївРогова, Н. В.; Тюрікова, І. С.
2018Сільський зелений туризм: перспективи розвитку на ПолтавщиніРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
13-Май-2016Стандарти інформаційної діяльності підприємствРогова, Н. В.; Наливайко, Н. Я.
2018Сучасний стан застосування інформаційних технологій у готельному господарстві УкраїниШкрябіна, Д. В.; Рогова, Н. В.
2018Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в УкраїніРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С.
2019Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в УкраїніРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
2018Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в УкраїніБичков, В. І.; Рогова, Н. В.
2019Сучасні тренди в ресторанному господарстві як інструмент підвищення конкурентноспроможності вітчизняних закладів харчуванняШейка, А. В.; Рогова, Н. В.
24-Май-2017Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території УкраїніРогова, Н. В.; Рибакова, С. С.
21-Мар-2018Упровадження організаційних нововведень у готелях УкраїниРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
8-Апр-2020Формування конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії за рахунок інноваційних технологійДика, Є. Т.; Рогова, Н. В.
2018Формування конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії за рахунок інноваційних технологійГомон, Ю. Ф.; Рогова, Н. В.
2019Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванніРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С.
2019Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванніРогова, Н. В.; Рибакова, С. С.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємстваРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.
Отображение результатов 1 до 30 из 30

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь