Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике борошняні кондитерські вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
3-Апр-2017ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН»Шелудько, Вікторія Миколаївна
5-Июн-2021Використання кунжутного шроту в технології кексівОлійник, Наталія Вікторівна; Масич, Юрій Олександрович
2014Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексівОлійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А.
12-Мар-2021Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І.
2015ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М.
2015Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна
6-Фев-2022Кафе на 74 місця в селищі міського типу Пісочин Харківської областіМасіч, Ліана Олегівна
21-Мар-2021Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської областіСичова, Катерина Андріївна
Июн-2021Кафе на 80 місць у місті СумиТараненко, Інна Володимирівна
12-Мар-2018Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
2011Нові види борошняних кондитерських виробів в УкраїніШелудько, Вікторія Миколаївна
5-Июн-2021Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар`я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна
9-Сен-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
19-Ноя-2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
31-Май-2016ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬСирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна
5-Июн-2021Пошук альтернативних джерел для збагачення борошняних кондитерських виробівОлійник, Вікторія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар`я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна
20-Сен-2011Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна
2024Товарознавча характеристика, асортимент та якість печиваБойко, Ірина Сергіївна
23-Фев-2021Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниГлущенко, Олександр Юрійович
2018Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь