|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике борошняні кондитерські вироби
Отображение результатов 1 до 20 из 23
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Апр-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
5-Июн-2021 | Використання кунжутного шроту в технології кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Масич, Юрій Олександрович |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
2015 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |
6-Фев-2022 | Кафе на 74 місця в селищі міського типу Пісочин Харківської області | Масіч, Ліана Олегівна |
21-Мар-2021 | Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської області | Сичова, Катерина Андріївна |
Июн-2021 | Кафе на 80 місць у місті Суми | Тараненко, Інна Володимирівна |
12-Мар-2018 | Композиція інгредієнтів для капкейка | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2011 | Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
5-Июн-2021 | Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар`я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна |
9-Сен-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
19-Ноя-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
31-Май-2016 | ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬ | Сирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна |
5-Июн-2021 | Пошук альтернативних джерел для збагачення борошняних кондитерських виробів | Олійник, Вікторія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар`я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна |
20-Сен-2011 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна |
2024 | Товарознавча характеристика, асортимент та якість печива | Бойко, Ірина Сергіївна |
23-Фев-2021 | Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини | Глущенко, Олександр Юрійович |
2018 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
Отображение результатов 1 до 20 из 23
|