|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кекси
Отображение результатов 1 до 20 из 22
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
2012 | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Мар-2018 | ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
20-Ноя-2019 | Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста | Олійник, Наталія Вікторівна; Бульдович, Тетяна Григорівна |
Апр-2019 | Использование растительного cырья в технологии кексов | Положишникова, Людмила Олександрівна; Овдієнко, Іриса Сергіївна |
2015 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
6-Фев-2022 | Кафе на 74 місця в селищі міського типу Пісочин Харківської області | Масіч, Ліана Олегівна |
19-Окт-2020 | Кафе на 76 місць у місті Чугуїв Харківської області | Черкасова, Ксенія Олександрівна |
5-Фев-2022 | Кафе на 76 місць у селищі міського типу Зачепилівка Харківської області | Михайлова, Валентина Володимирівна |
21-Мар-2021 | Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської області | Сичова, Катерина Андріївна |
3-Июн-2021 | НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
7-Апр-2020 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВИСІВОК У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ | Майба, А. А.; Олійник, Н. В. |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів | Моргун, Катерина; Рогова, Алла Леонідівна |
18-Май-2021 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
17-Мар-2023 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
25-Окт-2018 | Спосіб виробництва кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 22
|