|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кекси
Отображение результатов 1 до 20 из 29
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
2012 | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
16-Фев-2017 | ВПЛИВ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ НА ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КЕКСІВ | Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна |
2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Мар-2018 | ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
20-Ноя-2019 | Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста | Олійник, Наталія Вікторівна; Бульдович, Тетяна Григорівна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння. | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Апр-2019 | Использование растительного cырья в технологии кексов | Положишникова, Людмила Олександрівна; Овдієнко, Іриса Сергіївна |
2015 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
25-Июн-2020 | Кафе на 66 місць у місті Горішні Плавні Полтавської області | Логвиненко, Інна |
6-Фев-2022 | Кафе на 74 місця в селищі міського типу Пісочин Харківської області | Масіч, Ліана Олегівна |
19-Окт-2020 | Кафе на 76 місць у місті Чугуїв Харківської області | Черкасова, Ксенія Олександрівна |
5-Фев-2022 | Кафе на 76 місць у селищі міського типу Зачепилівка Харківської області | Михайлова, Валентина Володимирівна |
21-Мар-2021 | Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської області | Сичова, Катерина Андріївна |
3-Июн-2021 | НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
2013 | Обгрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 29
|