|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Чоні, Інна Володимирівна
Отображение результатов 1 до 34 из 34
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2019 | Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену | Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2012 | Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Ноя-2020 | Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
Янв-2015 | Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2019 | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
19-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лолита Миколаївна |
30-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
30-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
31-Авг-2020 | Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
2015 | Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів | Чоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна |
26-Июн-2016 | Заварний крем "Казкова насолода" | Хомич, Галина Панасівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
2020 | Основи кондитерської майстерності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
5-Дек-2019 | Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Проценко, О. В. |
7-Апр-2021 | Робочий зошит СМСЕУЯ | Чоні, Інна Володимирівна; Шелудько, ВікторіяМиколаївна |
2016 | Робочий зошит Технологія напоїв | Чоні, Інна Володимирівна |
7-Апр-2021 | Робочий зошит ТНзОБС | Чоні, Інна Володимирівна; Шелудько, ВікторіяМиколаївна |
5-Дек-2019 | Розробка нових рецептур шоколадного соусу | Чоні, Інна Володимирівна; Поварніцина, О. І. |
5-Дек-2019 | Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошном | Чоні, Інна Володимирівна; Бакалов, А. М. |
2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
5-Дек-2019 | Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями | Чоні, Інна Володимирівна; Ворона, Н. В. |
5-Дек-2019 | Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилу | Чоні, Інна Володимирівна; Ніколенко, К. А. |
25-Апр-2019 | Спосіб виробництва ромової баби безопарним способом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
7-Апр-2021 | Спосіб приготування безглютенового блонді | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна |
2020 | Технологія напоїв: робочий зошит для проведення лабораторних занять | Чоні, Інна Володимирівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2021 | Удосконалення технології пюреподібних страв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
30-Апр-2024 | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Отображение результатов 1 до 34 из 34
|