Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 33
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished productПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна
2014Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gelsПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна
23-Mar-2012Research on the use of sodium alginate with mushroom raw materialЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
11-Apr-2011Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2018ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2015ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2010Возможность использования альгината натрия при производстве структурированных продуктовЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
7-Nov-2018ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
2014Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих системСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайнаЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2010Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ М’ЯСОВМІСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна
11-Apr-2011Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2013Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини.Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна
2014Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценностиГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
2014М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
Showing results 1 to 20 of 33
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback