|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Пасічний, Василь Миколайович
Отображение результатов 1 до 20 из 35
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2013 | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна |
2014 | Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна |
23-Мар-2012 | Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
11-Апр-2011 | Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2018 | ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2010 | Возможность использования альгината натрия при производстве структурированных продуктов | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
7-Ноя-2018 | ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович |
2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем | Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2010 | Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ М’ЯСОВМІСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
11-Апр-2011 | Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2013 | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини. | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
Отображение результатов 1 до 20 из 35
|