Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Алла Леонідівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 52
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Сен-2017Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіаШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2019Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютенуМихайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
25-Мар-2016Використання відходів пивоварного виробництва в технології печиваРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
Ноя-2020Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
29-Окт-2012Використання насіння льону для підвищення харчової цінності пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробівРогова, Алла Леонідівна
19-Окт-2011Використання нетрадиційної сировини для збагачення йодом виробів з дріжджового тістаРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
7-Апр-2016Використання нетрадиційної сировини у технології борошняних кондитерських виробівРогова, Алла Леонідівна
2020Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна
Авг-2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна
2013Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печиваРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Місюля, Ірина
21-Ноя-2015Вплив добавки «Клітковина ядер волоського горіха» на харчову цінність пряниківРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена
Ноя-2019Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
2019Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівРогова, Алла Леонідівна
28-Май-2015Вплив порошку моркви на фізико-хімічні властивості виробів з кексового тістаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
Отображение результатов 1 до 20 из 52
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь