|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Алла Леонідівна
Отображение результатов 1 до 20 из 52
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 5-Сен-2017 | Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
2017 | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
2019 | Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену | Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
25-Мар-2016 | Використання відходів пивоварного виробництва в технології печива | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ноя-2020 | Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
29-Окт-2012 | Використання насіння льону для підвищення харчової цінності пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
19-Окт-2011 | Використання нетрадиційної сировини для збагачення йодом виробів з дріжджового тіста | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
7-Апр-2016 | Використання нетрадиційної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
2020 | Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
2014 | Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна |
Авг-2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна |
2013 | Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печива | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Місюля, Ірина |
21-Ноя-2015 | Вплив добавки «Клітковина ядер волоського горіха» на харчову цінність пряників | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена |
Ноя-2019 | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів | Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
2019 | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Рогова, Алла Леонідівна |
28-Май-2015 | Вплив порошку моркви на фізико-хімічні властивості виробів з кексового тіста | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 52
|