|  | 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
		Просмотр коллекции  по группе - По автору Ястреба, Юлія Анатоліївна
	
	
	 
		Отображение результатов 1 до 20 из 21
	 
| Дата публикации | Название | Автор(ы) |  | 2013 | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна |  | 2014 | Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна |  | 23-Мар-2012 | Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 2012 | Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням | Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 11-Апр-2011 | Вдосконалення технології комбінованих м'ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 2010 | Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 2010 | Возможность использования  альгината натрия при производстве структурированных продуктов | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 2014 | Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем | Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 2010 | Дослідження  біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 2010 | Дослідження  здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 11-Апр-2011 | Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 2013 | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 2010 | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 2015 | Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |  | 2010 | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням  білоквмісних наповнювачів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Васюта, Василь Миколайович |  | 2010 | Перспективи використання  грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |  | 2013 | Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761) | Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa Андрiївна |  | 2014 | Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 2013 | Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  | 2015 | Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів | Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишневська, Марія; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна |  
		Отображение результатов 1 до 20 из 21
	   |