|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пектинові речовини
Отображение результатов 1 до 23 из 23
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
24-Дек-2024 | Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна |
7-Май-2016 | Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | Використання хеномелесу в технології фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
4-Ноя-2014 | Вплив сортових особливостей хеномелесу на технологічні властивості сировини | Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Апр-2016 | Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
20-Ноя-2014 | Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Дек-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |
2020 | Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
17-Янв-2025 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини | Гребеник, Катерина Іванівна |
Янв-2024 | Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складом | Бугрик, Анастасія Володимирівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології десертів за рахунок використання вторинної ро-слинної сировини | Антонюк, Максим Михайлович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини. | Рябоконь, Сергій Олександрович |
17-Янв-2025 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини | Богинський, Максим Вячеславович |
30-Июн-2021 | Удосконалення технології цукристих виробів з використанням рослинної сировини | Шипік, Сергій |
Отображение результатов 1 до 23 из 23
|