Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пектинові речовини

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 23 из 23
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
7-Сен-2020Technological aspects of quine fruit use in ice cream technologyТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробівРогова, Алла Леонідівна
24-Дек-2024Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробівБородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна
7-Май-2016Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016Використання хеномелесу в технології фруктових соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
4-Ноя-2014Вплив сортових особливостей хеномелесу на технологічні властивості сировиниЛевченко, Юлія Вікторівна
7-Апр-2016Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
20-Ноя-2014Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
10-Дек-2024Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворенняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна
2020Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
17-Янв-2025Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниГребеник, Катерина Іванівна
Янв-2024Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складомБугрик, Анастасія Володимирівна
20-Дек-2020Удосконалення технології десертів за рахунок використання вторинної ро-слинної сировиниАнтонюк, Максим Михайлович
20-Дек-2020Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини.Рябоконь, Сергій Олександрович
17-Янв-2025Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБогинський, Максим Вячеславович
30-Июн-2021Удосконалення технології цукристих виробів з використанням рослинної сировиниШипік, Сергій
Отображение результатов 1 до 23 из 23

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь