Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике якість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 166
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Дек-2024Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хлібаБородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович
Апр-2019Fundamentals of a National Standardization System as a Means Confirming the Quality and Innovation of Products: Experience of International Organizations in Ukraine and CanadaДеревянко, Богдан Володимирович; Деревянко, Богдан Владимирович; Derevyanko, Bogdan; Рєзнік, Олег Миколайович; Rieznik, Oleh; Попович, Тетяна Григорівна; Popovych, Tetyana; Шлапко, Тетяна Вікторівна; Shlapko, Tetiana
19-Фев-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості крупівДроздов, Олександр Вікторович
22-Июн-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробівБогаєвський, Віталій Владиславович
2018Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна
2019Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості хлібобулочних виробівФлока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна
3-Фев-2020Аналіз ринку, особливості формування асортименту та якість пиваШелест, Артур Ярославович
7-Апр-2020Англійська мова: примха чи потреба?Гупса, А. В.; Негода, М. О.; Педченко, Н. С.
7-Апр-2020Англійська мова: примха чи потреба?Гупса, А. В.; Негода, М. О.; Педченко, Наталія Сергіївна
2013Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістюБодня, А. І.; Бірта, Г. О.
2014Бібліотеки як підрозділи навчальних закладів, що надають додаткові освітні послугиДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan
2024Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якостіСтавицький, Олександр Олегович
2024Біотехнології при виробництві хлібаКондратюк, Дмитро Юрійович
2019Біотехнології у виробництві натуральних виноградних винФлока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли
2019Біотехнології у виробництві твердого сируФлока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна
2024Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пиваКузнецов, Тимофій Сергійович
2007Взаємозв'язок категорій системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої коопераціїРибалко, Леся
2018Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошкуОфіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир
2014Виготовлення м'ясних виробів із свининиБургу, Юрій Георгійович
2018Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна
Мар-2014Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна
Апр-2014Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим
Дек-2013Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показникамиДіденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса
Апр-2011Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідженняДмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна
Апр-2016Використання методу «Таємний покупець» для оцінки якості обслуговуванняЮрко, Ігор Вікторович
9-Июн-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
15-Май-2009Вітчизняний досвід і перспективи функціонування систем управління якістюРибалко-Рак, Леся Андріївна
2024Вплив міжнародних стандартів на якість обслуговування у готелях та ресторанахРогова, Н.В.; Рибакова, С.С.; Бєлозьоров, Є.О.
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
19-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лолита Миколаївна
28-Янв-2021Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту Червоний велетеньХмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Отображение результатов 1 до 35 из 166
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь