Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике якість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я | Ё Э
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 180
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Дек-2024Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хлібаБородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович
Апр-2019Fundamentals of a National Standardization System as a Means Confirming the Quality and Innovation of Products: Experience of International Organizations in Ukraine and CanadaДеревянко, Богдан Володимирович; Деревянко, Богдан Владимирович; Derevyanko, Bogdan; Рєзнік, Олег Миколайович; Rieznik, Oleh; Попович, Тетяна Григорівна; Popovych, Tetyana; Шлапко, Тетяна Вікторівна; Shlapko, Tetiana
19-Фев-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості крупівДроздов, Олександр Вікторович
22-Июн-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробівБогаєвський, Віталій Владиславович
2018Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна
2019Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості хлібобулочних виробівФлока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна
3-Фев-2020Аналіз ринку, особливості формування асортименту та якість пиваШелест, Артур Ярославович
7-Апр-2020Англійська мова: примха чи потреба?Гупса, А. В.; Негода, М. О.; Педченко, Н. С.
7-Апр-2020Англійська мова: примха чи потреба?Гупса, А. В.; Негода, М. О.; Педченко, Наталія Сергіївна
2013Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістюБодня, А. І.; Бірта, Г. О.
2025Асортимент, якість та експертиза хлібобулочних виробівОсадчук, Олег Васильович; Osadchuk, О. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна
2014Бібліотеки як підрозділи навчальних закладів, що надають додаткові освітні послугиДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan
2024Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якостіСтавицький, Олександр Олегович
2024Біотехнології при виробництві хлібаКондратюк, Дмитро Юрійович
2019Біотехнології у виробництві натуральних виноградних винФлока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли
2019Біотехнології у виробництві твердого сируФлока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна
2025Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості крохмалюБанк, Анастасія Віталіївна
2024Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пиваКузнецов, Тимофій Сергійович
2025Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості ферментованих продуктів рослинного походженняОстроверха, Наталія
2007Взаємозв'язок категорій системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої коопераціїРибалко, Леся
2018Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошкуОфіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир
2014Виготовлення м'ясних виробів із свининиБургу, Юрій Георгійович
2018Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна
Мар-2014Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна
Апр-2014Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим
Дек-2013Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показникамиДіденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса
Апр-2011Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідженняДмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна
Апр-2016Використання методу «Таємний покупець» для оцінки якості обслуговуванняЮрко, Ігор Вікторович
9-Июн-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
15-Май-2009Вітчизняний досвід і перспективи функціонування систем управління якістюРибалко-Рак, Леся Андріївна
2024Вплив міжнародних стандартів на якість обслуговування у готелях та ресторанахРогова, Н.В.; Рибакова, С.С.; Бєлозьоров, Є.О.
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
Отображение результатов 1 до 35 из 180
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь