|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике якість
Отображение результатов 1 до 35 из 180
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 24-Дек-2024 | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович |
| Апр-2019 | Fundamentals of a National Standardization System as a Means Confirming the Quality and Innovation of Products: Experience of International Organizations in Ukraine and Canada | Деревянко, Богдан Володимирович; Деревянко, Богдан Владимирович; Derevyanko, Bogdan; Рєзнік, Олег Миколайович; Rieznik, Oleh; Попович, Тетяна Григорівна; Popovych, Tetyana; Шлапко, Тетяна Вікторівна; Shlapko, Tetiana |
| 19-Фев-2021 | Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості крупів | Дроздов, Олександр Вікторович |
| 22-Июн-2021 | Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробів | Богаєвський, Віталій Владиславович |
| 2018 | Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчування | Флока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна |
| 2019 | Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості хлібобулочних виробів | Флока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна |
| 3-Фев-2020 | Аналіз ринку, особливості формування асортименту та якість пива | Шелест, Артур Ярославович |
| 7-Апр-2020 | Англійська мова: примха чи потреба? | Гупса, А. В.; Негода, М. О.; Педченко, Н. С. |
| 7-Апр-2020 | Англійська мова: примха чи потреба? | Гупса, А. В.; Негода, М. О.; Педченко, Наталія Сергіївна |
| 2013 | Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю | Бодня, А. І.; Бірта, Г. О. |
| 2025 | Асортимент, якість та експертиза хлібобулочних виробів | Осадчук, Олег Васильович; Osadchuk, О. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2014 | Бібліотеки як підрозділи навчальних закладів, що надають додаткові освітні послуги | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
| 2024 | Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якості | Ставицький, Олександр Олегович |
| 2024 | Біотехнології при виробництві хліба | Кондратюк, Дмитро Юрійович |
| 2019 | Біотехнології у виробництві натуральних виноградних вин | Флока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли |
| 2019 | Біотехнології у виробництві твердого сиру | Флока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна |
| 2025 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості крохмалю | Банк, Анастасія Віталіївна |
| 2024 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пива | Кузнецов, Тимофій Сергійович |
| 2025 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості ферментованих продуктів рослинного походження | Островерха, Наталія |
| 2007 | Взаємозв'язок категорій системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації | Рибалко, Леся |
| 2018 | Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошку | Офіленко, Наталія Олександрівна; Костенко, Володимир |
| 2014 | Виготовлення м'ясних виробів із свинини | Бургу, Юрій Георгійович |
| 2018 | Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництва | Офіленко, Наталія Олександрівна; Безсмертний, Євгеній |
| 2018 | Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марок | Кайнаш, Алла Петрівна; Попельнух, Аделіна |
| Мар-2014 | Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна |
| Апр-2014 | Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим |
| Дек-2013 | Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показниками | Діденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса |
| Апр-2011 | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна |
| Апр-2016 | Використання методу «Таємний покупець» для оцінки якості обслуговування | Юрко, Ігор Вікторович |
| 9-Июн-2016 | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
| 2014 | Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна |
| 13-Фев-2023 | Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбас | Швець, Поліна Русланівна |
| 15-Май-2009 | Вітчизняний досвід і перспективи функціонування систем управління якістю | Рибалко-Рак, Леся Андріївна |
| 2024 | Вплив міжнародних стандартів на якість обслуговування у готелях та ресторанах | Рогова, Н.В.; Рибакова, С.С.; Бєлозьоров, Є.О. |
| 30-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 35 из 180
|