Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Положишникова, Людмила Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 33 из 33
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2020Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Ноя-2019Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві хлібобулочних виробівГнатюк, Марія Андріївна; Муковоз, Олена Сергіївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Ноя-2015Використання нетрадиційної рослинної сировини у технології пшеничного хлібаПоложишникова, Людмила Олександрівна
24-Апр-2020Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях майонезних соусівПоложишникова, Людмила Олександрівна
15-Дек-2020Використання нетрадиційної сировини в технології смузіКучірко, О. І.; Положишникова, Людмила Олександрівна
19-Май-2020Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна
3-Июн-2020Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна
7-Апр-2020Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусівКолесник, Владислава Геннадіївна; Бублик, Ірина Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Авг-2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2009Вплив вихрового шару феромагнітних частинок електромагнітного поля на показники якості соняшникової оліїКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
14-Апр-2016Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквітуПоложишникова, Людмила Олександрівна; Положишникова, Ольга Іванівна
14-Апр-2016Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквітуПоложишникова, Людмила Олександрівна; Положишникова, Ольга Іванівна
2020Застосування інновації при попередній обробці дичиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Ноя-2015Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соківХомич, Галина Панасівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Апр-2019Использование растительного cырья в технологии кексовПоложишникова, Людмила Олександрівна; Овдієнко, Іриса Сергіївна
25-Апр-2021Інноваційні методи збагачення березового сокуСуткович, Тетяна Юліанівна; Палвашова, Ганна Ігорівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
24-Ноя-2020Інтенсифікація процесу приготування дріжджового тістаПоложишникова, Людмила Олександрівна; Олійник, Наталія Вікторівна
23-Июн-2020Кафе на 62 місця в місті ЧернігівCлесаревський, Сергій Вікторович; Положишникова, Людмила Олександрівна
Июн-2020Кафе на 75 місць у місті ЗапоріжжяЯщенко, Наталія Павлівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2015Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна
13-Май-2016Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна
Май-2020Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусівГончар, Тетяна Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
23-Июн-2020Ресторан на 90 місць у місті КременчукКривець, Анна Ігорівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Дек-2019Розробка технології соусів з використанням головоногих молюсківБедошвілі, Аліса Андріївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
6-Июн-2021Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походженняПоложишникова, Людмила Олександрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Тараймович, Ірина Володимирівна
1-Авг-2006Спосіб виробництва харчової емульсіїКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Жидецька, Інна Василівна
2006Спосіб отримання майонезуКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2008Спосіб отримання майонезуКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Дек-2019Технологія мармеладу з ріпчастої цибуліСолод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна
7-Апр-2020Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтраціїРожновська, Катерина Олександрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Дек-2019Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибуліСолод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна
15-Дек-2020Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАРЗатолоцька, В. В.; Положишникова, Людмила Олександрівна
Отображение результатов 1 до 33 из 33

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь