|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Положишникова, Людмила Олександрівна
Отображение результатов 1 до 33 из 33
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2020 | Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
2021 | Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Ноя-2019 | Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві хлібобулочних виробів | Гнатюк, Марія Андріївна; Муковоз, Олена Сергіївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Ноя-2015 | Використання нетрадиційної рослинної сировини у технології пшеничного хліба | Положишникова, Людмила Олександрівна |
24-Апр-2020 | Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях майонезних соусів | Положишникова, Людмила Олександрівна |
15-Дек-2020 | Використання нетрадиційної сировини в технології смузі | Кучірко, О. І.; Положишникова, Людмила Олександрівна |
19-Май-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
3-Июн-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
7-Апр-2020 | Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів | Колесник, Владислава Геннадіївна; Бублик, Ірина Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Авг-2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2009 | Вплив вихрового шару феромагнітних частинок електромагнітного поля на показники якості соняшникової олії | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
14-Апр-2016 | Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту | Положишникова, Людмила Олександрівна; Положишникова, Ольга Іванівна |
14-Апр-2016 | Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту | Положишникова, Людмила Олександрівна; Положишникова, Ольга Іванівна |
2020 | Застосування інновації при попередній обробці дичини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Ноя-2015 | Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків | Хомич, Галина Панасівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Апр-2019 | Использование растительного cырья в технологии кексов | Положишникова, Людмила Олександрівна; Овдієнко, Іриса Сергіївна |
25-Апр-2021 | Інноваційні методи збагачення березового соку | Суткович, Тетяна Юліанівна; Палвашова, Ганна Ігорівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
24-Ноя-2020 | Інтенсифікація процесу приготування дріжджового тіста | Положишникова, Людмила Олександрівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
23-Июн-2020 | Кафе на 62 місця в місті Чернігів | Cлесаревський, Сергій Вікторович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Июн-2020 | Кафе на 75 місць у місті Запоріжжя | Ященко, Наталія Павлівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2015 | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна |
13-Май-2016 | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна |
Май-2020 | Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусів | Гончар, Тетяна Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
23-Июн-2020 | Ресторан на 90 місць у місті Кременчук | Кривець, Анна Ігорівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Дек-2019 | Розробка технології соусів з використанням головоногих молюсків | Бедошвілі, Аліса Андріївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
6-Июн-2021 | Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження | Положишникова, Людмила Олександрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Тараймович, Ірина Володимирівна |
1-Авг-2006 | Спосіб виробництва харчової емульсії | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Жидецька, Інна Василівна |
2006 | Спосіб отримання майонезу | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2008 | Спосіб отримання майонезу | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Дек-2019 | Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі | Солод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
7-Апр-2020 | Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації | Рожновська, Катерина Олександрівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибулі | Солод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР | Затолоцька, В. В.; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 33 из 33
|