|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Флока, Людмила Валеріївна
Отображение результатов 1 до 95 из 110
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2021 | Biotechnology in the food industry | Флока, Людмила Валеріївна; Качіфумбу, Еліта Мсека |
2023 | Current state and prospects of the development of vine-growing in Ukraine | Флока, Людмила Валеріївна; Бенетт, Віспер |
2023 | Foreign experience of improving the quality of education in higher educational institutions in Ukraine | Флока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер Сімбараше |
2023 | Innovations in brewing | Флока, Людмила Валеріївна; Качіфумбу, Еліта Мсека |
Мар-2022 | Innovative ways to detect counterfeiting of meat products | Флока, Людмила Валеріївна |
Мар-2021 | Quality of higher education in Ukraine | Флока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер |
Мар-2021 | The importance of biotechnology for various sectors of the national economy | Флока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер |
2018 | Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчування | Флока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна |
2019 | Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості хлібобулочних виробів | Флока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна |
Мар-2022 | Аналіз ринку та оцінка якості сичужного сиру вітчизняного виробництва | Флока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна Генадіївна |
2019 | Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2024 | Безпечність енергетичних напоїв | Флока, Людмила Валеріївна |
2023 | Безпечність ферментованої м’ясної продукції | Флока, Людмила Валеріївна; Дьяконенко, Дмитро |
2024 | Біотехнології отримання антиоксидантів | Флока, Людмила Валеріївна; Банк, Анастасія Віталіївна |
2024 | Біотехнології при виробництві йогуртів | Флока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона Олегівна |
Мар-2022 | Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович |
2023 | Біотехнології у бджільництві | Флока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро |
2019 | Біотехнології у виробництві натуральних виноградних вин | Флока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли |
2019 | Біотехнології у виробництві твердого сиру | Флока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна |
2023 | Біотехнології у молочній промисловості | Флока, Людмила Валеріївна; Чопик, Катерина |
2021 | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2022 | Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2022 | Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2020 | Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукції | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Дек-2016 | Вплив рівня годівлі свиней червоної білопоясої породи на інтер'єрні показники | Флока, Людмила Валеріївна |
2021 | Вплив умов годівлі на забійні якості свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2014 | Вплив фенотипових факторів на продуктивні якості свиней червоно-білопоясої породи | Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна |
2014 | Гістологічна будова м'язів свиней червоної білопоясої породи | Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна |
Дек-2016 | Гістоструктура щитовидної залози свиней червоної білопоясої породи | Волощук, Василь Михайлович; Флока, Людмила Валеріївна |
24-Мар-2021 | Дослідження якості кефіру різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Мар-2021 | Дослідження якості органічного морозива | Флока, Людмила Валеріївна; Залогіна, Софія Олександрівна |
Мар-2022 | Дослідження якості фермемнтованої продукції рослинного походження | Флока, Людмила Валеріївна; Зюбан, Єлизавета Анатоліївна |
2020 | Еко та ГМО-продукти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
2023 | Екологічні переваги органічного сільського господарства | Флока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона |
2024 | Експертиза якості йогуртів вітчизняного виробництва | Флока, Людмила Валеріївна; Нікітченко, Іван |
2024 | Експертна оцінка якості сиров’ялених ковбасних виробів | Флока, Людмила Валеріївна; Дзюба, Сергій Володимирович |
2023 | Експертна оцінка якості сичужного сиру | Флока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна |
Дек-2021 | Жирнокислотний склад сала свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2021 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
Мар-2022 | Закордонний досвід регулювання експертизи продовольчих товарів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2014 | Залежність між продуктивністю свиней і показниками якості | Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна |
2023 | Зарубіжний досвід виробництва органічної продукції | Флока, Людмила Валеріївна; Деменчук, Аріна |
30-Ноя-2023 | Застосування методів біотехнології в хлібопеченні | Флока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро |
2023 | Ідентифікація продукції з водних біологічних ресурсів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інноваційні біотехнологічні способи виробництва хліба | Флока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна |
2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2013 | Інноваційні технології утримання свиней | Флока, Людмила Валеріївна |
Дек-2022 | Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Апр-2020 | Комплексна оцінка якості безглютенового печива | Флока, Людмила Валеріївна; Періста, Любов |
2023 | Конвенція про біологічне різноманіття | Флока, Людмила Валеріївна; Банк, Анастасія |
Мар-2021 | Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна |
2023 | Корисні властивості та джерела отримання рослинних полісахаридів | Флока, Людмила Валеріївна; Торубара, Юлія |
2019 | Методичні рекомендації для написання дипломної роботи студентами із спеціальноті 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
2020 | Методологія і організація наукових досліджень | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
24-Фев-2021 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2020 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2019 | Морфологічний склад туш свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
24-Мар-2021 | Нетрадиційні молочні продукти | Флока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Нестеренко, Дар'я Павілвна |
30-Ноя-2022 | Новітні біотехнологічні методи при виробництві напоїв бродіння | Чугуй, Катерина Володимирівна; Флока, Людмила Валеріївна |
2023 | Органічна продукція та харчові добавки для її виробництва | Флока, Людмила Валеріївна; Спасибожко, Марина |
2024 | Органічне тваринництво в Україні: стан та перспективи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2021 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна |
30-Ноя-2023 | Особливості виробництва органічного вершкового масла | Флока, Людмила Валеріївна; Ставицький, О. О. |
2021 | Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо | Бірта, Габріелла Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2024 | Особливості методів сучасної харчової біотехнології | Флока, Людмила Валеріївна |
2024 | Особливості органічного вершкового масла | Флока, Людмила Валеріївна; Ставицький, Олександр Олегович |
2024 | Особливості отримання органічного кокосового молока методами біотехнології | Флока, Людмила Валеріївна; Деменчук, Аріна Олександрівна |
Апр-2020 | Оцінка якості кавових напоїв на основі цикорію | Флока, Людмила Валеріївна; Голуб, Олекскандр |
2024 | Оцінка якості органічного морозива | Флока, Людмила Валеріївна; Островерха, Наталія Віталіївна |
2024 | Патріотичне виховання молоді в період війни | Флока, Людмила Валеріївна; Смірнов, Дмитро Володимирович |
Мар-2021 | Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоваріння | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія |
2023 | Перспективи розвитку виробництва нових видів тканин | Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
Мар-2021 | Перспективи розвитку органічного молока на світовому ринку | Флока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна Генадіївна |
Мар-2020 | ПОказники мясної продуктовності овець | Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2013 | Проблеми галузі свинарства на сучасному етапі | Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Програма виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Програма виробничої практики для студентів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія | Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
28-Авг-2019 | Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
Мар-2020 | Ринок безглютенового печива та оцінка його якості | Флока, Людмила Валеріївна; Періста, Любов |
Мар-2022 | Ринок крохмалю в Україні та оцінка його якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бутрименко, Маргарита Ігорівна |
24-Мар-2021 | РИнок морозива в Україні та оцінка його якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Залогіна, Софія Олександрівна |
2024 | Ринок органічного вершкового масла: тенденції та перспективи | Флока, Людмила Валеріївна; Ставицький, Олександр Олегович |
15-Мар-2018 | Роль биотехнологии в мясной промышленности Украины | Флока, Людмила Валеріївна |
2021 | Свинарство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Рачинська, Зоя Павлівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2022 | Свинарство з основами біотехнології | Бірта, Габріелла Олександрівна Бірта; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2019 | Сировина рослинного і тваринного походження | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
3-Апр-2020 | Способи ідентифікації та методи фальсифікації продуктів дитячого харчування | Флока, Людмила Валеріївна |
Мар-2021 | Способи та засоби фальсифікації м'ясних консервів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Книш, Яна |
17-Апр-2021 | Способи фальсифікації газованих безалкогольних напоїв | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Сопітько, Анна |
2024 | Сучасна вища освіта під час війни | Флока, Людмила Валеріївна; Островерха, Наталія Віталіївна |
2024 | Сучасне вчення про біосферу В.І. Вернадського | Флока, Людмила Валеріївна; Смірнов, Дмитро Володимирович |
30-Ноя-2023 | Сучасні біотехнології під час виробництва йогуртів | Флока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона |
Отображение результатов 1 до 95 из 110
|