Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Флока, Людмила Валеріївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 95 из 110
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2021Biotechnology in the food industryФлока, Людмила Валеріївна; Качіфумбу, Еліта Мсека
2023Current state and prospects of the development of vine-growing in UkraineФлока, Людмила Валеріївна; Бенетт, Віспер
2023Foreign experience of improving the quality of education in higher educational institutions in UkraineФлока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер Сімбараше
2023Innovations in brewingФлока, Людмила Валеріївна; Качіфумбу, Еліта Мсека
Мар-2022Innovative ways to detect counterfeiting of meat productsФлока, Людмила Валеріївна
Мар-2021Quality of higher education in UkraineФлока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер
Мар-2021The importance of biotechnology for various sectors of the national economyФлока, Людмила Валеріївна; Бенеті, Віспер
2018Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна
2019Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості хлібобулочних виробівФлока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна
Мар-2022Аналіз ринку та оцінка якості сичужного сиру вітчизняного виробництваФлока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна Генадіївна
2019Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2024Безпечність енергетичних напоївФлока, Людмила Валеріївна
2023Безпечність ферментованої м’ясної продукціїФлока, Людмила Валеріївна; Дьяконенко, Дмитро
2024Біотехнології отримання антиоксидантівФлока, Людмила Валеріївна; Банк, Анастасія Віталіївна
2024Біотехнології при виробництві йогуртівФлока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона Олегівна
Мар-2022Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович
2023Біотехнології у бджільництвіФлока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро
2019Біотехнології у виробництві натуральних виноградних винФлока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли
2019Біотехнології у виробництві твердого сируФлока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна
2023Біотехнології у молочній промисловостіФлока, Людмила Валеріївна; Чопик, Катерина
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2022Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
2022Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукціїБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Дек-2016Вплив рівня годівлі свиней червоної білопоясої породи на інтер'єрні показникиФлока, Людмила Валеріївна
2021Вплив умов годівлі на забійні якості свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2014Вплив фенотипових факторів на продуктивні якості свиней червоно-білопоясої породиРибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2014Гістологічна будова м'язів свиней червоної білопоясої породиРибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
Дек-2016Гістоструктура щитовидної залози свиней червоної білопоясої породиВолощук, Василь Михайлович; Флока, Людмила Валеріївна
24-Мар-2021Дослідження якості кефіру різних виробниківБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Мар-2021Дослідження якості органічного морозиваФлока, Людмила Валеріївна; Залогіна, Софія Олександрівна
Мар-2022Дослідження якості фермемнтованої продукції рослинного походженняФлока, Людмила Валеріївна; Зюбан, Єлизавета Анатоліївна
2020Еко та ГМО-продуктиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
2023Екологічні переваги органічного сільського господарстваФлока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона
2024Експертиза якості йогуртів вітчизняного виробництваФлока, Людмила Валеріївна; Нікітченко, Іван
2024Експертна оцінка якості сиров’ялених ковбасних виробівФлока, Людмила Валеріївна; Дзюба, Сергій Володимирович
2023Експертна оцінка якості сичужного сируФлока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна
Дек-2021Жирнокислотний склад сала свиней різних порідБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна
2021Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
28-Янв-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
28-Янв-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
Мар-2022Закордонний досвід регулювання експертизи продовольчих товарівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2014Залежність між продуктивністю свиней і показниками якостіРибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2023Зарубіжний досвід виробництва органічної продукціїФлока, Людмила Валеріївна; Деменчук, Аріна
30-Ноя-2023Застосування методів біотехнології в хлібопеченніФлока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро
2023Ідентифікація продукції з водних біологічних ресурсівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2019Інноваційні біотехнологічні способи виробництва хлібаФлока, Людмила Валеріївна; Нестеренко, Дар'я Павлівна
2019Інноваційні методи у навчанні студентівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2019Інноваційні методи у навчанні студентівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2013Інноваційні технології утримання свинейФлока, Людмила Валеріївна
Дек-2022Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Апр-2020Комплексна оцінка якості безглютенового печиваФлока, Людмила Валеріївна; Періста, Любов
2023Конвенція про біологічне різноманіттяФлока, Людмила Валеріївна; Банк, Анастасія
Мар-2021Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна
2023Корисні властивості та джерела отримання рослинних полісахаридівФлока, Людмила Валеріївна; Торубара, Юлія
2019Методичні рекомендації для написання дипломної роботи студентами із спеціальноті 162 Біотехнології та біоінженеріяБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
2020Методологія і організація наукових дослідженьБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
24-Фев-2021Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна
2020Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна
2019Морфологічний склад туш свиней різних порідБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
24-Мар-2021Нетрадиційні молочні продуктиФлока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Нестеренко, Дар'я Павілвна
30-Ноя-2022Новітні біотехнологічні методи при виробництві напоїв бродінняЧугуй, Катерина Володимирівна; Флока, Людмила Валеріївна
2023Органічна продукція та харчові добавки для її виробництваФлока, Людмила Валеріївна; Спасибожко, Марина
2024Органічне тваринництво в Україні: стан та перспективиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2021Основи рослинництва і тваринництваБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна
30-Ноя-2023Особливості виробництва органічного вершкового маслаФлока, Людмила Валеріївна; Ставицький, О. О.
2021Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадоБірта, Габріелла Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна
2024Особливості методів сучасної харчової біотехнологіїФлока, Людмила Валеріївна
2024Особливості органічного вершкового маслаФлока, Людмила Валеріївна; Ставицький, Олександр Олегович
2024Особливості отримання органічного кокосового молока методами біотехнологіїФлока, Людмила Валеріївна; Деменчук, Аріна Олександрівна
Апр-2020Оцінка якості кавових напоїв на основі цикоріюФлока, Людмила Валеріївна; Голуб, Олекскандр
2024Оцінка якості органічного морозиваФлока, Людмила Валеріївна; Островерха, Наталія Віталіївна
2024Патріотичне виховання молоді в період війниФлока, Людмила Валеріївна; Смірнов, Дмитро Володимирович
Мар-2021Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоварінняБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія
2023Перспективи розвитку виробництва нових видів тканинФлока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна
Мар-2021Перспективи розвитку органічного молока на світовому ринкуФлока, Людмила Валеріївна; Бондарець, Тетяна Генадіївна
Мар-2020ПОказники мясної продуктовності овецьБургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2013Проблеми галузі свинарства на сучасному етапіРибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2019Програма виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженеріяБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна
2019Програма виробничої практики для студентів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженеріяФлока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
28-Авг-2019Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
Мар-2020Ринок безглютенового печива та оцінка його якостіФлока, Людмила Валеріївна; Періста, Любов
Мар-2022Ринок крохмалю в Україні та оцінка його якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бутрименко, Маргарита Ігорівна
24-Мар-2021РИнок морозива в Україні та оцінка його якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Залогіна, Софія Олександрівна
2024Ринок органічного вершкового масла: тенденції та перспективиФлока, Людмила Валеріївна; Ставицький, Олександр Олегович
15-Мар-2018Роль биотехнологии в мясной промышленности УкраиныФлока, Людмила Валеріївна
2021СвинарствоБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Рачинська, Зоя Павлівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2022Свинарство з основами біотехнологіїБірта, Габріелла Олександрівна Бірта; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2019Сировина рослинного і тваринного походженняБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
3-Апр-2020Способи ідентифікації та методи фальсифікації продуктів дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна
Мар-2021Способи та засоби фальсифікації м'ясних консервівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Книш, Яна
17-Апр-2021Способи фальсифікації газованих безалкогольних напоївБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Сопітько, Анна
2024Сучасна вища освіта під час війниФлока, Людмила Валеріївна; Островерха, Наталія Віталіївна
2024Сучасне вчення про біосферу В.І. ВернадськогоФлока, Людмила Валеріївна; Смірнов, Дмитро Володимирович
30-Ноя-2023Сучасні біотехнології під час виробництва йогуртівФлока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона
Отображение результатов 1 до 95 из 110
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь