Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Ястреба, Юлія Анатоліївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2013Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished productПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна
2014Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gelsПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна
23-Мар-2012Research on the use of sodium alginate with mushroom raw materialЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2012Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використаннямЯстреба, Юлія Анатоліївна
11-Апр-2011Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Возможность использования альгината натрия при производстве структурированных продуктовЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2014Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих системСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайнаЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2010Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
11-Апр-2011Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2013Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини.Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна
2010Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Васюта, Василь Миколайович
2010Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузіЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2013Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa Андрiївна
2014Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2013Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2015Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишневська, Марія; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
Отображение результатов 1 до 20 из 21
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь