|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике хеномелес
Отображение результатов 1 до 20 из 32
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів | Борщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О. |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С. |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
5-Окт-2019 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВ | Левченко, Юлія; Педченко, Максим |
7-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
4-Ноя-2014 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ | Левченко, Юлія Вікторівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Окт-2019 | Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатів | Добринь, Ю. М.; Хомич, Г. П. |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
4-Ноя-2014 | ВПЛИВ СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СИРОВИНИ | Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Апр-2016 | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ НА ВИХІДНІ ПАРАМЕТРИ ФРУКТОВОГО СОУСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2022 | Вплив фруктових добавок з вторинної сировини на якість бісквітного тіста | Гурвич, Дар`я Олександрівна; Хомич, Галина Панасівна |
24-Мар-2016 | ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ ЯК ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | Левченко, Юлія Вікторівна |
20-Ноя-2019 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія |
21-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г. |
20-Ноя-2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 32
|