Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике ресторанне господарство

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 28 из 28
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Май-2015Засоби комунікацій на підприємствах ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2021Індустрія гостинності України: тенденції розвиткуКапліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Кущ, Л. І.
22-Июн-2020Кафе на 60 місць у місті ПолтаваВеличко, Максим Валерійович
22-Июн-2021Кафе на 76 місць у місті Горішні Плавні Полтавської областіСадовий, Максим Станіславович
19-Окт-2020Кафе на 76 місць у місті Чугуїв Харківської областіЧеркасова, Ксенія Олександрівна
21-Мар-2021Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської областіСичова, Катерина Андріївна
21-Июн-2021Кафе на 90 місць у місті ПолтаваХабло, Дмитро Сергійович
2016Ключові детермінанти визначення формату бізнес-моделі підприємств ресторанного господарстваГросул, В. А.; Іванова, Т. П.
2015Маркетингове управління споживачами послугТрайно, Вікторія Миколаївна; Перебийніс, Василь Іванович
2011Організаційні напрями адаптації механізму галузевого управління системою споживчої кооперації України до нових економічних умов господарської діяльностіВласенко, Валентин Анатолійович
3-Июн-2021Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких стравГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
22-Фев-2024Перспективні напрями розвитку галузей господарської діяльності системи споживчої кооперації України в умовах нових викликів зовнішнього середовищаВласенко, Валентин Анатолійович
13-Дек-2022«Підвищення ефективності роботи Прем'єр Готелю "Палаццо" у місті Полтава за рахунок маркетингових технологій»Ходіс, Наталія Сергіївна
21-Июн-2021Ресторан на 66 місць у місті Гадяч Полтавської областіПросвіріна, Яна Віталіївна
21-Июн-2021Ресторан на 84 місця в місті Кременчук Полтавської областіКушнір, Кирило Михайлович
22-Окт-2020Ресторан на 84 місця в місті Миргород Полтавської областіРізниченко, Петро Олексійович
22-Июн-2020Ресторан на 88 місць у місті СумиМартинов, Андрій Дмитрович
2019Розвиток концептуальних ресторанів УкраїниДудник, А. В.; Рогова, Н. В.
Окт-2011Система маркетингового управління споживачами послуг підприємств ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
Окт-2010Специфіка послуг об’єктів ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
21-Окт-2020Спеціалізована закусочна на 68 місць у селищі міського типу Ружин Житомирської областіЗаїка, Катерина Сергіївна
22-Окт-2020Спеціалізована закусочна на 65 місць у місті Кременчук Полтавської областіЛитвиненко, Ірина Валеріївна
22-Июн-2021Спеціалізована закусочна на 68 місць у місті Ізюм Харківської областіСніжко, Владислав Володимирович
23-Фев-2021Сучасні підходи до мотивації персоналу підприємств ресторанного господарства, які надають кейтерингові послугиКирніс, Н. І.; Костишина, Т. А.
2010Тенденції ринку послуг ресторанного господарстваТРАЙНО, Вікторія Миколаївна
2017Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарстваПетрук, О. М.
Мар-2011Формування маркетингових стратегій управління споживачами послуг ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2011Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
Отображение результатов 1 до 28 из 28

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь