|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике ресторанне господарство
Отображение результатов 1 до 28 из 28
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Май-2015 | Засоби комунікацій на підприємствах ресторанного господарства | Трайно, Вікторія Миколаївна |
2021 | Індустрія гостинності України: тенденції розвитку | Капліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Кущ, Л. І. |
22-Июн-2020 | Кафе на 60 місць у місті Полтава | Величко, Максим Валерійович |
22-Июн-2021 | Кафе на 76 місць у місті Горішні Плавні Полтавської області | Садовий, Максим Станіславович |
19-Окт-2020 | Кафе на 76 місць у місті Чугуїв Харківської області | Черкасова, Ксенія Олександрівна |
21-Мар-2021 | Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської області | Сичова, Катерина Андріївна |
21-Июн-2021 | Кафе на 90 місць у місті Полтава | Хабло, Дмитро Сергійович |
2016 | Ключові детермінанти визначення формату бізнес-моделі підприємств ресторанного господарства | Гросул, В. А.; Іванова, Т. П. |
2015 | Маркетингове управління споживачами послуг | Трайно, Вікторія Миколаївна; Перебийніс, Василь Іванович |
2011 | Організаційні напрями адаптації механізму галузевого управління системою споживчої кооперації України до нових економічних умов господарської діяльності | Власенко, Валентин Анатолійович |
3-Июн-2021 | Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких страв | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
22-Фев-2024 | Перспективні напрями розвитку галузей господарської діяльності системи споживчої кооперації України в умовах нових викликів зовнішнього середовища | Власенко, Валентин Анатолійович |
13-Дек-2022 | «Підвищення ефективності роботи Прем'єр Готелю "Палаццо" у місті Полтава за рахунок маркетингових технологій» | Ходіс, Наталія Сергіївна |
21-Июн-2021 | Ресторан на 66 місць у місті Гадяч Полтавської області | Просвіріна, Яна Віталіївна |
21-Июн-2021 | Ресторан на 84 місця в місті Кременчук Полтавської області | Кушнір, Кирило Михайлович |
22-Окт-2020 | Ресторан на 84 місця в місті Миргород Полтавської області | Різниченко, Петро Олексійович |
22-Июн-2020 | Ресторан на 88 місць у місті Суми | Мартинов, Андрій Дмитрович |
2019 | Розвиток концептуальних ресторанів України | Дудник, А. В.; Рогова, Н. В. |
Окт-2011 | Система маркетингового управління споживачами послуг підприємств ресторанного господарства | Трайно, Вікторія Миколаївна |
Окт-2010 | Специфіка послуг об’єктів ресторанного господарства | Трайно, Вікторія Миколаївна |
21-Окт-2020 | Спеціалізована закусочна на 68 місць у селищі міського типу Ружин Житомирської області | Заїка, Катерина Сергіївна |
22-Окт-2020 | Спеціалізована закусочна на 65 місць у місті Кременчук Полтавської області | Литвиненко, Ірина Валеріївна |
22-Июн-2021 | Спеціалізована закусочна на 68 місць у місті Ізюм Харківської області | Сніжко, Владислав Володимирович |
23-Фев-2021 | Сучасні підходи до мотивації персоналу підприємств ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги | Кирніс, Н. І.; Костишина, Т. А. |
2010 | Тенденції ринку послуг ресторанного господарства | ТРАЙНО, Вікторія Миколаївна |
2017 | Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства | Петрук, О. М. |
Мар-2011 | Формування маркетингових стратегій управління споживачами послуг ресторанного господарства | Трайно, Вікторія Миколаївна |
2011 | Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства | Трайно, Вікторія Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 28 из 28
|