|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кекси
Отображение результатов 1 до 29 из 29
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
2012 | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
16-Фев-2017 | Вплив рецептурного складу на формування показників якості кексів | Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна |
2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Мар-2018 | Гарбузове насіння та листя салату – джерело підвищення харчової та біологічної цінності кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
20-Ноя-2019 | Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста | Олійник, Наталія Вікторівна; Бульдович, Тетяна Григорівна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Апр-2019 | Использование растительного cырья в технологии кексов | Положишникова, Людмила Олександрівна; Овдієнко, Іриса Сергіївна |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
25-Июн-2020 | Кафе на 66 місць у місті Горішні Плавні Полтавської області | Логвиненко, Інна |
6-Фев-2022 | Кафе на 74 місця в селищі міського типу Пісочин Харківської області | Масіч, Ліана Олегівна |
19-Окт-2020 | Кафе на 76 місць у місті Чугуїв Харківської області | Черкасова, Ксенія Олександрівна |
5-Фев-2022 | Кафе на 76 місць у селищі міського типу Зачепилівка Харківської області | Михайлова, Валентина Володимирівна |
21-Мар-2021 | Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської області | Сичова, Катерина Андріївна |
3-Июн-2021 | Нутове борошно у технології кексових виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
2013 | Обґрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
7-Апр-2020 | Перспективи використання висівок у технології кексів | Майба, А. А.; Олійник, Н. В. |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів | Моргун, Катерина; Рогова, Алла Леонідівна |
18-Май-2021 | Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошна | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
17-Мар-2023 | Розширення асортименту безглютенових мучних кондитерських виробів | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
25-Окт-2018 | Спосіб виробництва кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2012 | Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
20-Дек- 20 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини | Масич, Юрій Олександрович |
22-Фев-2021 | Удосконаленя технології кексів за рахунок борошна пивної дробини | Бєлєвцова, Аліна Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 29 из 29
|