Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике споживач

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я | Ё Э
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 35
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Touch Table як інтерактивний вид комунікації зі споживачами готелюМаксак, Є. А.; Капліна, Т. В.
30-Июн-2022Використання інноваційних технологій у готельно-ресторанному підприємстві категорії «*****» у місті ОдесаСоколовський, Владислав Ростиславович
4-Дек-2020Використання сприйняття споживачів у маркетинговій діяльностіТрайно, Вікторія Миколаївна
20-Янв-2024Вплив емоційно-психологічного стану споживачів на рішення щодо покупок: ситуаційний маркетингЮдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В.
2015Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2025Економічна система в умовах війни: правове регулювання операцій з криптовалютоюТубань, Олександр Вікторович; Tuban, Oleksandr
16-Май-2024Інноваційна політика як невід'ємна складова ефективного функціонування підприємства ресторанного господарстваКирніс, Наталія Іванівна; Кобік, Артур Вікторович
2019Інституційний підхід дослідження поведінки споживачаШаповалов, Віталій Олегович
2005Конс'юмеризм та поведінка споживачівТрайно, Вікторія Миколаївна
2018Маркетингові інновації у готельному бізнесіГонтова, К. Ф.; Капліна, Т. В.
28-Дек-2023Менеджмент логістичних компаній на засадах врахування психології споживачівЮдічева, Ольга; Бондар-Підгурська, Оксана
3-Июн-2020Модель поведінки споживача на ринкуБрацун, Алла Олегівна
18-Июн-2021Моделювання виробничо-торговельних процесів екоготелю категорії «****» на 46 номерів у м. ХарківЧирва, Маргарита Олексіївна
2021Моделювання виробничо-торговельних процесів туристичного готелю категорії «***» на 142 місця в Одеській областіМатющенко, Катерина Вадимівна
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничих процесів хостелу на 56 місць у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької областіРоманенко, Віталіна Сергіївна
2021Моделювання сервісно-виробничих процесів хостелу на 90 місць у Одеській областіХоменко, Яна Сергіївна
4-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого та виробничоторговельного процесів спа-готелю категорії «****» на 70 місць у м. ДніпроПиринська, Дар'я Геннадіївна
2011Мотивація в системі маркетингового управління споживачамиТрайно, Вікторія Миколаївна; Перебийніс, Василь Іванович
2011Мотивація в системі маркетингового управління споживачамиТрайно, Вікторія Миколаївна; Перебийніс, Василь Іванович
2025Окремі зміни законодавства про ліцензування в умовах війниСвітличний, Олег Сергійович; Svitlychnyi, Oleh
10-Июн-2020Особливості поведінки цільових споживачів товарів і послугТрайно, Вікторія Миколаївна; Калініна, Анастасія Ігорівна
2019Особливості попиту світового фармацевтичного ринкуШабельник, Т. В.; Shabelnyk, T.
24-Июл-2020Партизанський маркетинг та його вплив на споживачаКісурін, В. В.; Іваннікова, М. М.
13-Дек-2022«Підвищення ефективності роботи Прем'єр Готелю "Палаццо" у місті Полтава за рахунок маркетингових технологій»Ходіс, Наталія Сергіївна
2022Поведінка споживачів і маркетингЛичковаха, С. В.; Трайно, В. М.
2013Світовий досвід й українські реалії управління маркетингомКраус, Катерина Миколаївна
Окт-2011Система маркетингового управління споживачами послуг підприємств ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2017Соціальна залученість підприємства торгівлі: підходи до аналізу в мережіЖуковська, В. М.; Zhukovska, V.
Окт-2010Специфіка послуг об’єктів ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2025Стан виробництва, харчова цінність та якість столового бурякуРевека, Маргарита Валеріївна; Reveka, M. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна
9-Дек-2019Сучасний музейний продуктОніпко, Тетяна Володимирівна
Мар-2011Формування маркетингових стратегій управління споживачами послуг ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2011Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2012Щодо компетенції навчальних закладів у відносинах зі споживачами освітніх послугДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan
22-Мар-2013Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктівБірта, Габріелла Олександрівна
Отображение результатов 1 до 35 из 35

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь