|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике органолептичні показники
Отображение результатов 1 до 47 из 47
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 26-Май-2020 | Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
| 4-Фев-2022 | Ампелографічні сорти винограду, районування та ви-моги до якості | Баличева, В. Ю. |
| 4-Фев-2022 | Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаю | Сахно, Іванна Володимирівна |
| 2024 | Асортимент, якість та експертиза коньяку | Литвиненко, Арсен Ігорович |
| 2024 | Асортимент, якість та експертиза маргарину | Марченков, Олександр Олександрович |
| 2024 | Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якості | Ставицький, Олександр Олегович |
| 2024 | Біотехнології при виробництві хліба | Кондратюк, Дмитро Юрійович |
| 2024 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пива | Кузнецов, Тимофій Сергійович |
| 25-Мар-2016 | Використання відходів пивоварного виробництва в технології печива | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| 13-Фев-2023 | Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбас | Швець, Поліна Русланівна |
| 2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
| 4-Фев-2022 | Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодів | Донскова, Олена Вікторівна |
| 2024 | Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості круп | Музичко, Андрій Петрович |
| 2024 | Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої риби | Лисюк, Юлія Ігорівна |
| 2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоїв | Сіда, Дарія Олександрівна |
| 2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбас | Дьомін, Юрій Володимирович |
| 4-Фев-2022 | Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервів | Ніживенко, Ірина Олександрівна |
| 2013 | Дослідження якості кави натуральної розчинної | Мамай, Т. О.; Офіленко, Н. О. |
| 9-Дек-2015 | Дослідження якості молока згущеного незбираного з цукром за фізико-хімічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Рябенко, Єлизавета |
| 2013 | Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування | Ткаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О. |
| 2017 | Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна |
| 5-Фев-2022 | Кафе на 86 місць у місті Полтава | Андрущенко, Антон Сергійович |
| 2024 | Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості круп | Пащенко, Вікторія Сергіївна |
| 2024 | Особливості експертизи кондитерських виробів | Жумар, Олександр Вячеславович |
| 2025 | Особливості експертної оцінки, фальсифікації і ідентифікації натуральної кави | Василенко, Даниїл Олегович; Vasylenko, D. O.; Бургу, Юрій Георгійович |
| 2022 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2023 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна |
| 4-Фев-2022 | Споживні властивості, асортимент та якість крупів | Баюнова, Валерія Сергіївна |
| 2024 | Стан виробництва зерна, показники якості та перспективи розвитку галузі | Петько, Данііл Сергійович |
| 2024 | Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоїв | Шуліка, Тетяна Олександрівна |
| 4-Фев-2020 | Стан виробництва, споживні властивості, асортимент та якість йогуртів | Осинкіна, Марина Юріївна |
| 4-Фев-2022 | Стан та перспективи виробництва м’яса свинини і яловичини в Україні | Ярош, Ганна Леонідівна |
| 2024 | Сучасний асортимент та експертиза шоколаду | Пелипенко, Владислав Сергійович |
| 2021 | Сучасний асортимент та особливості експертизи соків | Каленський, Микола Миколайович |
| 2024 | Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезу | Гарус, Владислав Анатолійович |
| 2025 | Сучасний асортимент, експертиза та особливості імпорту цитрусових плодів | Сінтяй, Ростислав Андрійович; Sintiai, R. A.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 2024 | Товарознавча характеристика та особливості експертної оцінки кефіру | Божук, Павло Анатолійович |
| 2025 | Товарознавчі аспекти формування асортименту та якості виноградних вин | Дзюба, Сергій Володимирович; Dzyuba, S. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна |
| 17-Янв-2025 | Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Щербань, Тарас Олегович |
| 4-Фев-2022 | Фактори формування споживних властивостей, асорти-мент та оцінка якості маргарину | Осиповський, Павло Віталійович |
| 2024 | Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупу | Федотов, Назар Володимирович |
| 4-Фев-2022 | Формування споживчих властивостей, асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженим вмістом вологи | Аід, І. О. |
| 16-Янв-2016 | Якість мінеральних вод та здоров'я людини | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Литовченко, Олена Іванівна; Іванов, Микола Сергійович |
Отображение результатов 1 до 47 из 47
|