Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике органолептичні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я | Ё Э
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 47 из 47
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Май-2020Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management systemTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna
4-Фев-2022Ампелографічні сорти винограду, районування та ви-моги до якостіБаличева, В. Ю.
4-Фев-2022Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення чаюСахно, Іванна Володимирівна
2024Асортимент, якість та експертиза коньякуЛитвиненко, Арсен Ігорович
2024Асортимент, якість та експертиза маргаринуМарченков, Олександр Олександрович
2024Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якостіСтавицький, Олександр Олегович
2024Біотехнології при виробництві хлібаКондратюк, Дмитро Юрійович
2024Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пиваКузнецов, Тимофій Сергійович
25-Мар-2016Використання відходів пивоварного виробництва в технології печиваРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
2015Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
4-Фев-2022Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодівДонскова, Олена Вікторівна
2024Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості крупМузичко, Андрій Петрович
2024Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої рибиЛисюк, Юлія Ігорівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоївСіда, Дарія Олександрівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
4-Фев-2022Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервівНіживенко, Ірина Олександрівна
2013Дослідження якості кави натуральної розчинноїМамай, Т. О.; Офіленко, Н. О.
9-Дек-2015Дослідження якості молока згущеного незбираного з цукром за фізико-хімічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Рябенко, Єлизавета
2013Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчуванняТкаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О.
2017Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна
5-Фев-2022Кафе на 86 місць у місті ПолтаваАндрущенко, Антон Сергійович
2024Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості крупПащенко, Вікторія Сергіївна
2024Особливості експертизи кондитерських виробівЖумар, Олександр Вячеславович
2025Особливості експертної оцінки, фальсифікації і ідентифікації натуральної кавиВасиленко, Даниїл Олегович; Vasylenko, D. O.; Бургу, Юрій Георгійович
2022Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександріївна
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
4-Фев-2022Споживні властивості, асортимент та якість крупівБаюнова, Валерія Сергіївна
2024Стан виробництва зерна, показники якості та перспективи розвитку галузіПетько, Данііл Сергійович
2024Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоївШуліка, Тетяна Олександрівна
4-Фев-2020Стан виробництва, споживні властивості, асортимент та якість йогуртівОсинкіна, Марина Юріївна
4-Фев-2022Стан та перспективи виробництва м’яса свинини і яловичини в УкраїніЯрош, Ганна Леонідівна
2024Сучасний асортимент та експертиза шоколадуПелипенко, Владислав Сергійович
2021Сучасний асортимент та особливості експертизи соківКаленський, Микола Миколайович
2024Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезуГарус, Владислав Анатолійович
2025Сучасний асортимент, експертиза та особливості імпорту цитрусових плодівСінтяй, Ростислав Андрійович; Sintiai, R. A.; Бірта, Габріелла Олександріївна
2024Товарознавча характеристика та особливості експертної оцінки кефіруБожук, Павло Анатолійович
2025Товарознавчі аспекти формування асортименту та якості виноградних винДзюба, Сергій Володимирович; Dzyuba, S. V.; Бірта, Габріелла Олександріївна
17-Янв-2025Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниЩербань, Тарас Олегович
4-Фев-2022Фактори формування споживних властивостей, асорти-мент та оцінка якості маргаринуОсиповський, Павло Віталійович
2024Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупуФедотов, Назар Володимирович
4-Фев-2022Формування споживчих властивостей, асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженим вмістом вологиАід, І. О.
16-Янв-2016Якість мінеральних вод та здоров'я людиниНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Литовченко, Олена Іванівна; Іванов, Микола Сергійович
Отображение результатов 1 до 47 из 47

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь