|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова цінність
Отображение результатов 1 до 40 из 40
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 26-Май-2020 | Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
| 3-Окт-2019 | Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE» | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна |
| 30-Мар-2021 | Брауні і блонді підвищеної харчової цінності | Завгородній, Р. О.; Жуков, Д. В.; Шелудько, В. М. |
| 2008 | Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м'ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
| Сен-2012 | Горох у харчуванні людини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2014 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 7-Апр-2020 | Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів | Ніколаєва, Дарья Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 26-Июн-2020 | Кафе на 52 місця в місті Гадяч Полтавської області | Чайка, Ірина Олександрівна |
| 21-Июн-2020 | Кафе на 58 місць у місті Полтава | Галушка, Анастасія |
| 25-Июн-2020 | Кафе на 66 місць у місті Горішні Плавні Полтавської області | Логвиненко, Інна |
| 2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
| 10-Апр-2014 | Маффіни підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
| 3-Июн-2021 | Нутове борошно у технології кексових виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
| 6-Ноя-2017 | Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального | Пахомова, Інна Володимирівна |
| 26-Авг-2020 | Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобу | Ніколаєва, Дарія Сергіївна |
| 18-Мар-2021 | Пісочне печиво підвищеної харчової цінності | Чиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 15-Мар-2021 | Піцерія на 56 місць у селищі міського типу Білики Полтавської області | Черненко, Дар'я Олегівна |
| 31-Май-2016 | Поліпшення споживних властивостей нових вафель | Сирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна |
| 17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. | Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 25-Июн-2020 | Ресторан на 82 місця у місті Полтава | Скрипник, Анастасія |
| 15-Мар-2021 | Ресторан на 92 місця в місті Куп’янськ Харківської області | Тесленко, Дмитро Володимирович |
| 2018 | Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
| 17-Июн-2021 | Розробка технології безглютенового печива | Мирончук, Ігор |
| 20-Май-2020 | Розробка технології м'ясного суфле покращеної харчової та біологічної цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна |
| 8-Май-2020 | Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна |
| 3-Июн-2021 | Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності | Милуш, Я. В.; Гередчук, А. М. |
| 14-Июн-2021 | Розроблення технології печінкового суфле підвищеної харчової цінності | Тітаренко, Владислав Вікторович |
| 20-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
| 3-Окт-2019 | Розширення асортименту солоних вафель підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна |
| 5-Фев-2022 | Спеціалізована закусочна на 56 місць у місті Барвінкове Харківської області | Назаров, Максим Едуардович |
| 25-Июн-2020 | Спеціалізована закусочна на 60 місць у місті Кременчук Полтавської області | Лещенко, Костянтин |
| 16-Дек-2020 | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням нетрадиційної сировини | Мамай, Дмитро Олександрович |
| 2018 | Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна |
| 16-Июн-2021 | Удосконалення технології брауні за рахунок викоритсання сировини підвищеної харчової цінності | Жуков, Д. В. |
| 16-Июн-2021 | Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінності | Паламаренко, О. В. |
| 7-Фев-2020 | Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини | Капустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна |
| Янв-2024 | Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини | Рубель, Валентин Михайлович |
| 15-Июн-2021 | Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
| 22-Фев-2021 | Удосконаленя технології кексів за рахунок борошна пивної дробини | Бєлєвцова, Аліна Вікторівна |
| 2019 | Фокачча підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович |
Отображение результатов 1 до 40 из 40
|