|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Левченко, Юлія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 35 из 35
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2024 | Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішення | Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
16-Сен-2015 | Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | Використання хеномелесу в технології фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
4-Ноя-2014 | Використання хеномелесу для попередження потемніння низькокислотної плодоовочевої сировини | Левченко, Юлія Вікторівна |
4-Ноя-2014 | Вплив сортових особливостей хеномелесу на технологічні властивості сировини | Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Апр-2016 | Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
24-Мар-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу як джерело біологічно активних речовин | Левченко, Юлія Вікторівна |
20-Ноя-2014 | Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Май-2016 | Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Май-2016 | Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
23-Июн-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Июн-2020 | Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
7-Май-2016 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
10-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесом | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
21-Июл-2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму на Полтавщині | Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів | Пастухова, О. І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2016 | Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
25-Июн-2021 | Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутом | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2024 | Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовці | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
5-Май-2024 | Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарства | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2014 | Формування контингенту студентів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Левченко, Юлія Вікторівна |
22-Май-2014 | Хеномелес – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
10-Окт-2020 | Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 35 из 35
|