Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Левченко, Юлія Вікторівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 35
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2024Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішенняЛевченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
16-Сен-2015Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
25-Июн-2021Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктівЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
7-Май-2016Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016Використання хеномелесу в технології фруктових соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
4-Ноя-2014Використання хеномелесу для попередження потемніння низькокислотної плодоовочевої сировиниЛевченко, Юлія Вікторівна
4-Ноя-2014Вплив сортових особливостей хеномелесу на технологічні властивості сировиниЛевченко, Юлія Вікторівна
7-Апр-2016Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Мар-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу як джерело біологічно активних речовинЛевченко, Юлія Вікторівна
20-Ноя-2014Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-Май-2016Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництвіХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-Май-2016Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработкиХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
23-Июн-2020Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихиГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
Июн-2020Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
7-Май-2016Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
10-Фев-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
21-Июл-2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму на ПолтавщиніГередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертівПастухова, О. І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2016Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесуЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна
25-Июн-2021Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутомБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2024Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовціГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
5-Май-2024Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарстваБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2014Формування контингенту студентівШелудько, Вікторія Миколаївна; Левченко, Юлія Вікторівна
22-Май-2014Хеномелес – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
10-Окт-2020Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технологіїШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 35 из 35

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь