Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике фізико-хімічні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 42
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Май-2020Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management systemTkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna
2024Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якостіСтавицький, Олександр Олегович
2024Біотехнології при виробництві хлібаКондратюк, Дмитро Юрійович
2024Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пиваКузнецов, Тимофій Сергійович
3-Дек-2014Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості медуІващенко, Олена Дмитрівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Конєва, Юлія; Феньків, Анастасія; Похитон, Оксана
Апр-2015Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна
3-Дек-2014Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла
2015Визначення якості м'ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
Дек-2013Визначення якості мінеральних вод різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Шафар, Вікторія Сергіївна
Мар-2014Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна
Апр-2014Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим
Дек-2013Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показникамиДіденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса
2014Визначення якості сосисок за фізико-хімічними показникамиДивоняк, Юлія Ігорівна; Діденко, Євгенія Павлівна
Апр-2011Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідженняДмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
Апр-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
13-Мар-2024Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного обробленняТюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2013Дослідження якості кави натуральної розчинноїМамай, Т. О.; Офіленко, Н. О.
9-Дек-2015Дослідження якості молока згущеного незбираного з цукром за фізико-хімічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Рябенко, Єлизавета
12-Окт-2020Експертиза якості дитячого харчування на прикладі яблучного пюре за нутриціологічними та фізико-хімічними показникамиБондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В.
2017Експертна оцінка якості зефіруНазаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна
2013Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчуванняТкаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О.
5-Дек-2019Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростейПопов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна
2018Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
23-Июн-2020Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихиГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
Июн-2020Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
16-Мар-2016Результати аналізу фізико-хімічних показників якості молока згущеного незбираного з цукромНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Нікозять, Юлія Борисівна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Рябенко, Єлизавета
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
25-Дек-2024Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробівГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Дек-2019Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиТерещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна
4-Фев-2020Стан виробництва, споживні властивості, асортимент та якість йогуртівОсинкіна, Марина Юріївна
2018Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних рибНазаренко, Валентина Олексіївна; Панасевич, Є. М.
16-Дек-2020Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням нетрадиційної сировиниМамай, Дмитро Олександрович
Отображение результатов 1 до 35 из 42
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь