|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Бургу, Юрій Георгійович
Отображение результатов 1 до 78 из 78
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2019 | Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Мар-2022 | Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович |
2021 | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2012 | Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м'яза спини та якістю м'яса | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович |
2014 | Виготовлення м'ясних виробів із свинини | Бургу, Юрій Георгійович |
2018 | Виробнича практика (3 курс) для студентів спеціальності 162 | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавра | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
18-Окт-2012 | Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2022 | Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2020 | Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукції | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
28-Янв-2021 | Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту Червоний велетень | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Вплив умов годівлі на забійні якості свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2017 | Вплив упаковки на зберігання та якість м'яса | Бургу, Юрій Георгійович |
2013 | Генно-модифіковані організми: за і проти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2020 | Дикоростуча сировина | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
2022 | Дослідження якості виноградних вин | Бургу, Юрій Георгійович; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна |
24-Мар-2021 | Дослідження якості кефіру різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2020 | Еко та ГМО-продукти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
2021 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
Мар-2022 | Закордонний досвід регулювання експертизи продовольчих товарів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2017 | Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2017 | Зміни м`яса під час холодильної обробки | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2023 | Ідентифікація продукції з водних біологічних ресурсів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Дек-2022 | Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інтенсифікація процесів дозрівання м'яса | Бургу, Юрій Георгійович; Котова, Зоя Яківна |
22-Май-2023 | Конярство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Мар-2021 | Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна |
2012 | М’ясо-сальна продуктивність помісних свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2019 | Методичні рекомендації для написання дипломної роботи студентами із спеціальноті 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
17-Окт-2021 | Методичні рекомендації для проходження виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма "Товарознавство та торговельне підприємництво" ступеня молодший бакалавр (2 курс) | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2020 | Методологія і організація наукових досліджень | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2020 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
24-Фев-2021 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2019 | Морфологічний склад туш свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
24-Мар-2021 | Нетрадиційні молочні продукти | Флока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Нестеренко, Дар'я Павілвна |
2024 | Органічне тваринництво в Україні: стан та перспективи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2014 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна |
Мар-2021 | Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоваріння | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія |
Мар-2020 | ПОказники мясної продуктовності овець | Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2023 | Проблема якості та безпечності ковбасних виробів | Бургу, Юрій Георгійович; Котова, Зоя Яківна |
28-Авг-2019 | Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
6-Июн-2024 | Продукція вівчарства і козівництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
22-Май-2023 | Рослинна лікарська сировина | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Свинарство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Рачинська, Зоя Павлівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2022 | Свинарство з основами біотехнології | Бірта, Габріелла Олександрівна Бірта; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2019 | Сировина рослинного і тваринного походження | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
26-Май-2020 | Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха | Горячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |
22-Май-2023 | Сортова розрубка туш свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Мар-2021 | Способи та засоби фальсифікації м'ясних консервів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Книш, Яна |
17-Апр-2021 | Способи фальсифікації газованих безалкогольних напоїв | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Сопітько, Анна |
2021 | Стан ринку молока та молочної продукції в Україні | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бургу, Юрій Георгійович; Котова, Зоя Яківна; Гнітій, Надія Володимирівна |
14-Апр-2021 | Стан ринку молока та молочної продукції в Україні | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бургу, Юрій Георгійович; Котова, Зоя Яківна; Гнітій, Надія Володимирівна |
Апр-2020 | Стан та перспективи міжнародної торгівлі між Україною та Ізраїлем | Бургу, Юрій Георгійович; Кириченко, Олена Василівна; Тамір, Йонатан |
2019 | Стан та проблеми розвитку галузі свинарства в Україні | Бургу, Юрій Георгійович |
23-Июн-2021 | Сучасний асортимент та оцінка якості шоколаду | Бургу, Юрій Георгійович |
2016 | Сучасні підходи до організації контролю навчальної діяльності студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Сучасні способи та засоби фальсифікації ковбасних виробів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2014 | Сучасні стандарти і вимоги до товарної якості свинини | Бургу, Юрій Георгійович |
5-Окт-2020 | Технології зберігання товарів | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2012 | Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2013 | Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Рослинна і тваринна сировина) | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2012 | Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва (Розділ 1. Лікарсько-технічна сировина) | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2023 | Товарознавча експертиза макаронних виробів вітчизняного виробництва | Бургу, Юрій Георгійович; Божук, Павло |
2012 | Товарознавча характеристика продукції вівчарства | Бургу, Юрій Георгійович |
2011 | Товарознавча характеристика продукції тваринництва | Бургу, Юрій Георгійович |
Дек-2021 | Товарознавча характеристика чаю різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Котова, Зоя Яківна |
2013 | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2013 | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2014 | Фізико-хімічні властивості сала свиней червоної білопоясої породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович |
Мар-2022 | Формування компетенцій у студентів під час наукових досліджень | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2012 | Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
19-Сен-2014 | Характеристика мяса свинины разных генотипов | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2016 | Характеристика показників росту свиней червоної білопоясої породи за різних рівнів годівлі | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Отображение результатов 1 до 78 из 78
|