Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Бірта, Габріелла Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 86 из 86
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2013Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна
2019Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2023Безпечність харчових добавокБірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2023Безпечність харчових добавокБірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2012Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м'яза спини та якістю м'ясаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович
2022Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
Апр-2020Вимоги ринку праці до агентів з митного оформленняБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
18-Окт-2012Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивностіБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2022Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукціїБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
28-Янв-2021Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту Червоний велетеньХмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Вплив умов годівлі на забійні якості свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2015Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2014Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2013Генно-модифіковані організми: за і протиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Мар-2020Господарське використання та продукція конярстваБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
2020Дикоростуча сировинаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
24-Мар-2021Дослідження якості кефіру різних виробниківБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2023Дослідження якості сучасних кисломолочних напоївБірта, Габріелла Олександрівна; Чернуха, Олена
2020Еко та ГМО-продуктиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
Дек-2021Жирнокислотний склад сала свиней різних порідБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна
2021Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
28-Янв-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
28-Янв-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
Мар-2022Закордонний досвід регулювання експертизи продовольчих товарівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2017Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2017Зміни м`яса під час холодильної обробкиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2023Ідентифікація продукції з водних біологічних ресурсівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2019Інноваційні методи у навчанні студентівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2019Інноваційні методи у навчанні студентівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Дек-2022Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
22-Май-2023КонярствоБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Мар-2021Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна
20-Дек-2023М'ясо з PSE і DFD ознакамиБірта, Габріелла Олександрівна
2012М’ясо-сальна продуктивність помісних свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2019Методичні рекомендації для написання дипломної роботи студентами із спеціальноті 162 Біотехнології та біоінженеріяБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
2020Методологія і організація наукових дослідженьБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
17-Май-2013Моніторинг управління якістю продукції свинарстваБірта, Габріелла Олександрівна
Май-2013Моніторинг управління якістю продукції свинарстваБірта, Габріелла Олександрівна
2020Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна
24-Фев-2021Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна
2019Морфологічний склад туш свиней різних порідБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2024Органічне тваринництво в Україні: стан та перспективиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2012Основи конярства та товарознавча характеристика сировиниБірта, Габріелла Олександрівна
2021Основи рослинництва і тваринництваБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна
2014Основи рослинництва і тваринництваБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадоБірта, Габріелла Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна
23-Июн-2021Особливості формування асортименту та якість халвиБірта, Габріелла Олександрівна
2019Перспективи використання геотекстильних матеріалів для захисту земельних ресурсівКириченко, Олена Василівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Пелик, Леся Василівна
Мар-2021Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоварінняБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія
2019Програма виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженеріяБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна
2018Програма з виробничої практики для студентів IV курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженеріяБірта, Габріелла Олександрівна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
28-Авг-2019Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
6-Июн-2024Продукція вівчарства і козівництваБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Мар-2022Ринок крохмалю в Україні та оцінка його якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бутрименко, Маргарита Ігорівна
24-Мар-2021РИнок морозива в Україні та оцінка його якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Залогіна, Софія Олександрівна
22-Май-2023Рослинна лікарська сировинаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021СвинарствоБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Рачинська, Зоя Павлівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2019Сировина рослинного і тваринного походженняБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
26-Май-2020Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіхаГорячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна
22-Май-2023Сортова розрубка туш свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2014Способи збереження якості м'яса при дозріванніБірта, Габріелла Олександрівна
Мар-2021Способи та засоби фальсифікації м'ясних консервівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Книш, Яна
17-Апр-2021Способи фальсифікації газованих безалкогольних напоївБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Сопітько, Анна
2016Сучасні підходи до організації контролю навчальної діяльності студентівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Сучасні способи та засоби фальсифікації ковбасних виробівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Мар-2020Теоретичні основи процесів в харчовій біотехнологіїБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна
5-Окт-2020Технології зберігання товарівХмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2012Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2013Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Рослинна і тваринна сировина)Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2012Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва (Розділ 1. Лікарсько-технічна сировина)Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Дек-2021Товарознавча характеристика чаю різних виробниківБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Котова, Зоя Яківна
Май-2013Фактори забезпечення якості свининиБірта, Габріелла Олександрівна
2022Ферментація та її роль у якості покращення ферментованих продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна
2013Фізико-хімічний та жирнокислотний склад салаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2013Фізико-хімічний та жирнокислотний склад салаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2014Фізико-хімічні властивості сала свиней червоної білопоясої породиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович
Мар-2022Формування компетенцій у студентів під час наукових дослідженьБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2012Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2019Функціонально-технологічні властивості м'ясаБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна
19-Сен-2014Характеристика мяса свинины разных генотиповБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2016Характеристика показників росту свиней червоної білопоясої породи за різних рівнів годівліБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2022Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
Мар-2013Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктівБірта, Габріелла Олександрівна
22-Мар-2013Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктівБірта, Габріелла Олександрівна
Отображение результатов 1 до 86 из 86

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь