|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Бірта, Габріелла Олександрівна
Отображение результатов 1 до 86 из 86
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2013 | Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2019 | Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2023 | Безпечність харчових добавок | Бірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2023 | Безпечність харчових добавок | Бірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2021 | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2012 | Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м'яза спини та якістю м'яса | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович |
2022 | Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |
Апр-2020 | Вимоги ринку праці до агентів з митного оформлення | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |
18-Окт-2012 | Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2022 | Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2020 | Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукції | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
28-Янв-2021 | Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту Червоний велетень | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Вплив умов годівлі на забійні якості свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2015 | Вся правда про генетично модифіковані організми | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2014 | Вся правда про генетично модифіковані організми | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2013 | Генно-модифіковані організми: за і проти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Мар-2020 | Господарське використання та продукція конярства | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |
2020 | Дикоростуча сировина | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
24-Мар-2021 | Дослідження якості кефіру різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2023 | Дослідження якості сучасних кисломолочних напоїв | Бірта, Габріелла Олександрівна; Чернуха, Олена |
2020 | Еко та ГМО-продукти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
Дек-2021 | Жирнокислотний склад сала свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2021 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
Мар-2022 | Закордонний досвід регулювання експертизи продовольчих товарів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2017 | Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2017 | Зміни м`яса під час холодильної обробки | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2023 | Ідентифікація продукції з водних біологічних ресурсів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2019 | Інноваційні методи у навчанні студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Дек-2022 | Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
22-Май-2023 | Конярство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Мар-2021 | Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна |
20-Дек-2023 | М'ясо з PSE і DFD ознаками | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2012 | М’ясо-сальна продуктивність помісних свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2019 | Методичні рекомендації для написання дипломної роботи студентами із спеціальноті 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
2020 | Методологія і організація наукових досліджень | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
17-Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
Май-2013 | Моніторинг управління якістю продукції свинарства | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2020 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
24-Фев-2021 | Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2019 | Морфологічний склад туш свиней різних порід | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2024 | Органічне тваринництво в Україні: стан та перспективи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2012 | Основи конярства та товарознавча характеристика сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2021 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна; Котова, Зоя Яківна |
2014 | Основи рослинництва і тваринництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо | Бірта, Габріелла Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
23-Июн-2021 | Особливості формування асортименту та якість халви | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2019 | Перспективи використання геотекстильних матеріалів для захисту земельних ресурсів | Кириченко, Олена Василівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Пелик, Леся Василівна |
Мар-2021 | Перспективи використання нетрадиційної сировини в технологіях пивоваріння | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Олійник, Юлія |
2019 | Програма виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна |
2018 | Програма з виробничої практики для студентів IV курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Авг-2019 | Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
6-Июн-2024 | Продукція вівчарства і козівництва | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Мар-2022 | Ринок крохмалю в Україні та оцінка його якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бутрименко, Маргарита Ігорівна |
24-Мар-2021 | РИнок морозива в Україні та оцінка його якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Залогіна, Софія Олександрівна |
22-Май-2023 | Рослинна лікарська сировина | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Свинарство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Рачинська, Зоя Павлівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2019 | Сировина рослинного і тваринного походження | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
26-Май-2020 | Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха | Горячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |
22-Май-2023 | Сортова розрубка туш свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2014 | Способи збереження якості м'яса при дозріванні | Бірта, Габріелла Олександрівна |
Мар-2021 | Способи та засоби фальсифікації м'ясних консервів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Книш, Яна |
17-Апр-2021 | Способи фальсифікації газованих безалкогольних напоїв | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Сопітько, Анна |
2016 | Сучасні підходи до організації контролю навчальної діяльності студентів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Сучасні способи та засоби фальсифікації ковбасних виробів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Мар-2020 | Теоретичні основи процесів в харчовій біотехнології | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна |
5-Окт-2020 | Технології зберігання товарів | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2012 | Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2013 | Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Рослинна і тваринна сировина) | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2012 | Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва (Розділ 1. Лікарсько-технічна сировина) | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Дек-2021 | Товарознавча характеристика чаю різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Котова, Зоя Яківна |
Май-2013 | Фактори забезпечення якості свинини | Бірта, Габріелла Олександрівна |
2022 | Ферментація та її роль у якості покращення ферментованих продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна |
2013 | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2013 | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2014 | Фізико-хімічні властивості сала свиней червоної білопоясої породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович |
Мар-2022 | Формування компетенцій у студентів під час наукових досліджень | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2012 | Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2019 | Функціонально-технологічні властивості м'яса | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна |
19-Сен-2014 | Характеристика мяса свинины разных генотипов | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2016 | Характеристика показників росту свиней червоної білопоясої породи за різних рівнів годівлі | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
2022 | Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |
Мар-2013 | Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна |
22-Мар-2013 | Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 86 из 86
|