|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике фізико-хімічні показники
Отображение результатов 1 до 42 из 42
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 26-Май-2020 | Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system | Tkachenko, Alina; Ofilenko, Natalia; Goryachova, Elena; Hmelnitska, Yevgeniya; Shurduk, Inna |
| 2024 | Біотехнології при виробництві вершкового масла та його комплексна оцінка якості | Ставицький, Олександр Олегович |
| 2024 | Біотехнології при виробництві хліба | Кондратюк, Дмитро Юрійович |
| 2024 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості пива | Кузнецов, Тимофій Сергійович |
| 3-Дек-2014 | Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості меду | Іващенко, Олена Дмитрівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Конєва, Юлія; Феньків, Анастасія; Похитон, Оксана |
| Апр-2015 | Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Маляренко, Юлія Василівна |
| 3-Дек-2014 | Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла |
| 2015 | Визначення якості м'ясних напівфабрикатів | Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна |
| Дек-2013 | Визначення якості мінеральних вод різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Шафар, Вікторія Сергіївна |
| Мар-2014 | Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна |
| Апр-2014 | Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показниками | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим |
| Дек-2013 | Визначення якості соняшникової олії за фізико-хімічними показниками | Діденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Томазенко, Лариса |
| 2014 | Визначення якості сосисок за фізико-хімічними показниками | Дивоняк, Юлія Ігорівна; Діденко, Євгенія Павлівна |
| Апр-2011 | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна |
| 2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
| 2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
| Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
| 13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
| 2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
| 2013 | Дослідження якості кави натуральної розчинної | Мамай, Т. О.; Офіленко, Н. О. |
| 9-Дек-2015 | Дослідження якості молока згущеного незбираного з цукром за фізико-хімічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Рябенко, Єлизавета |
| 12-Окт-2020 | Експертиза якості дитячого харчування на прикладі яблучного пюре за нутриціологічними та фізико-хімічними показниками | Бондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В. |
| 2017 | Експертна оцінка якості зефіру | Назаренко, Валентина Олексіївна; Кайнаш, Алла Петрівна |
| 2013 | Експертна оцінка якості молочних продуктів дитячого харчування | Ткаченко, Я. Д.; Назаренко, Л. О. |
| 5-Дек-2019 | Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростей | Попов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
| 23-Июн-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Июн-2020 | Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 16-Мар-2016 | Результати аналізу фізико-хімічних показників якості молока згущеного незбираного з цукром | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Нікозять, Юлія Борисівна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Рябенко, Єлизавета |
| 2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 25-Дек-2024 | Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| Дек-2019 | Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Терещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 4-Фев-2020 | Стан виробництва, споживні властивості, асортимент та якість йогуртів | Осинкіна, Марина Юріївна |
| 2018 | Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб | Назаренко, Валентина Олексіївна; Панасевич, Є. М. |
| 16-Дек-2020 | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням нетрадиційної сировини | Мамай, Дмитро Олександрович |
| Фев-2024 | Удоcконaлення технології харчових продуктів, адекватних нутритивним потребам військовослужбовців | Литвиненко, В'ячеслав Васильович |
| 2017 | Удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів за рахунок використання фізичних методів | Бородай, Анжела Борисівна; Бартош, Людмила Миколаївна |
| Дек-2023 | Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Бугрик, Анастасія Володимирівна |
| 30-Апр-2024 | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 2013 | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
| 12-Ноя-2013 | Фізико-хімічні та мікробіологічні показники пломбіру | Школяр, Дар'я Сергіївна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 16-Янв-2016 | Якість мінеральних вод та здоров'я людини | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Литовченко, Олена Іванівна; Іванов, Микола Сергійович |
Отображение результатов 1 до 42 из 42
|