Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пюре

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 35 из 37
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
24-Дек-2024Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробівБородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна
16-Сен-2015Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
7-Май-2016Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Мар-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу як джерело біологічно активних речовинЛевченко, Юлія Вікторівна
2011Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниціХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
20-Ноя-2014Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2011Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробкиХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
7-Май-2016Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработкиХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
23-Окт-2020Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихиЛевченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна
10-Дек-2024Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворенняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна
23-Фев-2022Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування в селі Мачухи Полтавської областіУсманов, Артем
2011Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягідДібрівська, Наталія Віталіївна
30-Июн-2021Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використаннямМацкнко, Аліна
2016Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесуЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна
27-Окт-2017Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесуЛевченко, Юлія
27-Окт-2017Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесуЛевченко, Юлія
2020Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
2017Технологія виробів з пісочного тіста з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2019Технологія мармеладу з ріпчастої цибуліСолод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
17-Янв-2025Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировиниГребеник, Катерина Іванівна
20-Дек-2020Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировиниПастухова, Олена Ігорівна
Июн-2021Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировиниБелінська, Вікторія Володимирівна
Отображение результатов 1 до 35 из 37
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь