Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике волоський горіх

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 39 из 39
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021A prospective method to use waste of walnutsТюрікова, Інна С.; Прибильський, Віталій Л.; Іщенко, Валентина Л.; Кайнаш, Алла П.; Будник, Ніна В.; Tiurikova, Inna S.; Prybylskyi, Vitalii L.; Ishchenko, Valentyna L.; Kainash, Alla P.; Budnyk, Nina V.
26-Окт-2021A prospective method to use waste of walnutsТюрікова, Інна; Прібильский, Віталій; Іщенко, Валентина; Кайнаш, Алла; Будник, Ніна
2017Medico-biological assessment of drinks resistant actionTiurikova, I.; Peresichnyi, M.; Vesnina, L.; Nakonechna, Y.; Rogova, N.
7-Сен-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
27-Май-2020Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукціїТюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С.
7-Сен-2020Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленностиТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
2019Грецкий орех молочно-восковой спелости – биологически ценный источник для обогащения блюд ресторанного хозяйстваТюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир
26-Апр-2018Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2018Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна
2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
24-Окт-2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
27-Май-2020Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
2-Июн-2021Розробка технології смузі з біологічно цінною добавкоюЯцура, Микола Миколайович
18-Окт-2020Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіхаМазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
22-Дек-2020Розробка технології соусів з використанням волоського горіхаЛіпінський, Микита Вадимович
2018Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївTiurikova, I.; Rogova, N.
27-Май-2020Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна
2018Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївРогова, Н. В.; Тюрікова, І. С.
7-Сен-2020Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
8-Янв-2021Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінностіТюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава
20-Ноя-2019Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкоюТюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія
7-Сен-2020Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
20-Ноя-2019Розроблення технології соусів-дресингів оздоровчого призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна
25-Май-2017Склад печива біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна
26-Май-2020Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіхаГорячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Бадьорий"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Джерельна насолода"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Добродар"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
8-Янв-2021Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використаннямТюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур Васильович
8-Янв-2021Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використаннямТюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур
7-Сен-2020Технологія дієтичних добавок із волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна
2016Технологія створення напоїв з використанням горіхівТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
Дек-2019Удосконалення технології десерту за рахунко біологічно цінної добавкиБала, Володимир Петрович
2-Июн-2021Удосконалення технології напоїв із горіхової сировиниЯцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна
2021Удосконалення технології пюреподібних стравТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
Отображение результатов 1 до 39 из 39

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь