Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Гередчук, Аліна Михайлівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 42 из 42
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Май-2024Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв ПолтавщиниГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
2018Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2015Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2019Використання олії чорного кмину у складі засобу для волоссяРадзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
5-Ноя-2019Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршівОлійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна
2019Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршівГередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна
7-Ноя-2018Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
2015Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна
31-Авг-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2015Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна
2014Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценностиГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
2014М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
3-Июн-2021Нутове борошно у технології кексових виробівГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
2018Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з ньогоГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович
3-Июн-2021Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких стравГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
2016Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна
21-Июл-2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму на ПолтавщиніГередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
25-Июл-2014Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969)Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна
15-Июн-2023Проєкт кафе на 72 місця у селищі міського типу Нові Санжари Полтавської областіМуха, Богдана Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна
15-Июн-2023Проєкт ресторану на 86 місць у місті Миргород Полтавської областіБешта, Олександр Володимирович; Гередчук, Аліна Михайлівна
15-Июн-2023Проєкт спеціалізованої закусочної на 56 місць у місті Гадяч Полтавської областіГребінченко, Юлія Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна
17-Янв-2021Роблення рецептур безмолочного бланманжеГередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна
2015Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиціГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна
10-Янв-2021Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфериГередчук, Аліна Михайлівна; Булах, Таїса Сергіївна
8-Июн-2020Розробка рецептури печінкового паштету оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович
2018Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна
25-Дек-2024Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробівГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
3-Июн-2021Розробка технології желейних солодких страв на основі «Рослинного молока»Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
20-Май-2020Розробка технології м'ясного суфле покращеної харчової та біологічної цінностіГередчук, Аліна Михайлівна
8-Май-2020Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна
2024Розроблення рецептур дієтичних холодних соусівГередчук, Аліна Михайлівна; Бутко, Ростислав Андрійович
2024Розроблення рецептур солодких страв дієтичного спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Діденко, Анастасія Володимирівна
2024Розроблення рецептури безлактозного заварного кремуГередчук, Аліна Михайлівна; Юрко, Яна Олександрівна
2024Розроблення технології дієтичної пасхальної випічкиГередчук, Аліна Михайлівна; Тесленко, Єлизавета Вадимівна; Жванко, Катерина Олегівна
2015Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна
17-Мар-2021Склад парфе яблучно-вершкового з овочево-плодовим наповнювачемНаконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
3-Июн-2021Технологія дієтичних м'ясних продуктів з шротом зародків пшениціГередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович
22-Июн-2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання безглютенового борошнаНаконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ніколайчук, Є. О.
1-Мар-2017Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачівГередчук, Аліна Михайлівна
5-Май-2024Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарстваБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
11-Сен-2020Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліумуПасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна
Отображение результатов 1 до 42 из 42

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь