|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Гередчук, Аліна Михайлівна
Отображение результатов 1 до 42 из 42
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Май-2024 | Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв Полтавщини | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2018 | Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2019 | Використання олії чорного кмину у складі засобу для волосся | Радзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
5-Ноя-2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна |
2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
7-Ноя-2018 | Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович |
2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
2015 | Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
31-Авг-2020 | Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
2015 | Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
3-Июн-2021 | Нутове борошно у технології кексових виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
2018 | Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович |
3-Июн-2021 | Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких страв | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
2016 | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна |
21-Июл-2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму на Полтавщині | Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
25-Июл-2014 | Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969) | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна |
15-Июн-2023 | Проєкт кафе на 72 місця у селищі міського типу Нові Санжари Полтавської області | Муха, Богдана Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
15-Июн-2023 | Проєкт ресторану на 86 місць у місті Миргород Полтавської області | Бешта, Олександр Володимирович; Гередчук, Аліна Михайлівна |
15-Июн-2023 | Проєкт спеціалізованої закусочної на 56 місць у місті Гадяч Полтавської області | Гребінченко, Юлія Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
17-Янв-2021 | Роблення рецептур безмолочного бланманже | Гередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
2015 | Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна |
10-Янв-2021 | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери | Гередчук, Аліна Михайлівна; Булах, Таїса Сергіївна |
8-Июн-2020 | Розробка рецептури печінкового паштету оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович |
2018 | Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
25-Дек-2024 | Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
3-Июн-2021 | Розробка технології желейних солодких страв на основі «Рослинного молока» | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
20-Май-2020 | Розробка технології м'ясного суфле покращеної харчової та біологічної цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна |
8-Май-2020 | Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна |
2024 | Розроблення рецептур дієтичних холодних соусів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бутко, Ростислав Андрійович |
2024 | Розроблення рецептур солодких страв дієтичного спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Діденко, Анастасія Володимирівна |
2024 | Розроблення рецептури безлактозного заварного крему | Гередчук, Аліна Михайлівна; Юрко, Яна Олександрівна |
2024 | Розроблення технології дієтичної пасхальної випічки | Гередчук, Аліна Михайлівна; Тесленко, Єлизавета Вадимівна; Жванко, Катерина Олегівна |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
17-Мар-2021 | Склад парфе яблучно-вершкового з овочево-плодовим наповнювачем | Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
3-Июн-2021 | Технологія дієтичних м'ясних продуктів з шротом зародків пшениці | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович |
22-Июн-2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання безглютенового борошна | Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ніколайчук, Є. О. |
1-Мар-2017 | Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів | Гередчук, Аліна Михайлівна |
5-Май-2024 | Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарства | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
11-Сен-2020 | Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліуму | Пасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
Отображение результатов 1 до 42 из 42
|