|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Наконечна, Юлія Григорівна
Отображение результатов 1 до 39 из 39
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 26-Апр-2018 | Medico-biological assessment of drinks resistant action | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
Окт-2020 | Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
10-Июн-2020 | Використання йодовмісних добавок в технології м'ясних січених напівфабрикатів | Наконечна, Юлія Григорівна; Кісіль, Олександр Миколайович; Бенях, Валентина Володимирівна |
22-Янв-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
6-Фев-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна |
6-Фев-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В. |
6-Фев-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
25-Июн-2021 | Кафе на 64 місця в місті Полтава | Кушнiр, Каріна Русланівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
25-Июн-2021 | Кафе на 74 місця у місті Дніпро | Барабаш, Ірина Олексіївна; Наконечна, Юлія Григорівна |
2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
30-Ноя-2021 | Перспективи використання натуральних стабілізаторів у виробництві морозива | Наконечна, Юлія Григорівна |
17-Янв-2021 | Роблення рецептур безмолочного бланманже | Гередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
Дек-2019 | Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначення | Стороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна |
5-Сен-2020 | Розроблення технології дієтичного паштету | Наконечна, Юлія Григорівна; Стороженко, Олександр Олександрович; Трехан, Анастасія Гагиківна |
5-Сен-2020 | Розроблення технології морозива на натуральних стабілізаторах | Наконечна, Юлія Григорівна; Циганко, Руслана Андріївна |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології соусів-дресингів оздоровчого призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна |
13-Фев-2024 | Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировини | Наконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна |
28-Июн-2021 | Склад маффінів функціонального призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна |
17-Мар-2021 | Склад парфе яблучно-вершкового з овочево-плодовим наповнювачем | Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
28-Июн-2021 | Спосіб приготування рослинного молока з горіхів | Наконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна |
1-Июн-2021 | Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
15-Апр-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
2020 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
11-Янв-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
15-Апр-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
2020 | Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
22-Июн-2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання безглютенового борошна | Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ніколайчук, Є. О. |
11-Янв-2021 | Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням борошна з вівса голозерних сортів | Наконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П. |
16-Апр-2021 | Удосконалення технології переробки бузини чорної при виробництві харчових продуктів | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
14-Апр-2021 | Удосконалення технології переробки бузини чорної при виробництві харчових продуктів | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
2018 | Удосконалення технології переробки бузини чорної при виробництві харчових продуктів | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
16-Апр-2021 | Удосконалення технології переробки бузини чорної при виробництві харчових продуктів | Наконечна, Юлія Григорівна; Басюк, Тетяна Миколаївна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
13-Фев-2024 | Шляхи використання вторинних продуктів пивоварного виробництва | Наконечна, Юлія Григорівна; Кондратенко, С. С. |
Отображение результатов 1 до 39 из 39
|