|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике технологія
Отображение результатов 1 до 40 из 109
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 26-Окт-2021 | A prospective method to use waste of walnuts | Тюрікова, Інна; Прібильский, Віталій; Іщенко, Валентина; Кайнаш, Алла; Будник, Ніна |
| 2021 | A prospective method to use waste of walnuts | Тюрікова, Інна С.; Прибильський, Віталій Л.; Іщенко, Валентина Л.; Кайнаш, Алла П.; Будник, Ніна В.; Tiurikova, Inna S.; Prybylskyi, Vitalii L.; Ishchenko, Valentyna L.; Kainash, Alla P.; Budnyk, Nina V. |
| 24-Дек-2024 | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович |
| 2013 | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна |
| 7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 2024 | Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах з виробництва квасу | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Бірта, Габріела Олександрірна; Саркісова, О. А. |
| 2021 | Варіативні моделі змішаного навчання (blended learning) у вищій школі: досвід ПУЕТ | Нестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна; Кононец, Наталія Василівна |
| 24-Фев-2021 | Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв | Крайнова, Владислава Вячеславівна |
| 2017 | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Sutkovych, T.; Horobets, O.; Borodai, A.; Haivoronska, Z. |
| 2022 | Використання кизилу в технології фруктових соусів | Куницький, Антон Євгенійович; Хомич, Галина Панасівна |
| 2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Суткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна |
| 23-Июл-2020 | Використання паростків пшениці та ячменю в технологіях безалкогольних напоїв | Бондар, І. О.; Миронов, Д. А. |
| 2024 | Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССР | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Решетіловська, Діана В. |
| 27-Май-2020 | Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С. |
| 14-Май-2018 | Господарський договір у сфері трансферу технологій | Загрішева, Надія Володимирівна; Загришева, Надежда Владимировна; Zagrisheva, Nadiya Volodymyrivna |
| 20-Янв-2024 | Дидактична система реалізації освітнього компонента «Інтернет-технології в юридичній діяльності» у процесі підготовки майбутніх юристів | Кононец, Наталія Василівна; Нестуля, Олексій Олексійович; Нестуля, Світлана Іванівна |
| 2015 | Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності | Гончарова, Євгенія Євгеніївна |
| 13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
| 26-Апр-2018 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
| 7-Сен-2020 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
| 2021 | Дослідження технологічних параметрів ферментації для напою із буряка столового | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
| 2-Фев-2020 | Ефективне технічне забезпечення процесу управління підприємством в умовах трансформації національної економіки | Яцюк, Марина Вікторівна |
| 29-Июн-2021 | Ефективне технічне забезпечення процесу управління підприємством в умовах трансформації національної економіки. Дипломна магістерська робота | Яцюк, Марина Вікторівна |
| 27-Дек-2021 | Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської області | Хижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2021 | Кафе на 74 місця в місті Глобине Полтавської області | Токар, Анна Сергіївна |
| 2013 | Кухні народів світу | Козак, Вікторія Миколаївна |
| 2018 | Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2005 | Мікромодуль як складова модульно-рейтингової технології викладання математики | Сердюк, Ірина Олександрівна |
| 2010 | Моделі інформаційних систем для управління підприємствами споживчої кооперації | Івченко, Євген Ігорович |
| 2019 | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 24-Окт-2019 | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 27-Май-2020 | Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
| Дек-2016 | Особливості технології біскотті і кантуччі | Муха, Юлія Юріївна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 27-Дек-2021 | Перспективи створення ферментованих напоїв із буряка | Тюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна |
| 26-Дек-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва овочевих консервів у селищі міського типу Водяники Черкаської області | Шевченко, Іван Сергійович |
| 26-Дек-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів для дієтичного харчування у місті Зіньків Полтавської області | Матвієць, Марина Олегівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 26-Дек-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів у місті Подільськ Одеської області | Караулан, Олександр Георгійович |
Отображение результатов 1 до 40 из 109
|