|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Бородай, Анжела Борисівна
Отображение результатов 1 до 50 из 102
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 24-Дек-2024 | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович |
| 24-Май-2024 | Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв Полтавщини | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 25-Апр-2024 | Mікробіологічні аспекти якості твердих сирів | Рева, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
| 2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
| Окт-2020 | Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 2018 | Аналіз засобів знезараження взуття | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Калашник, Олена Володимирівна |
| 2011 | Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поля | Дібрівська, Наталія Віталіївна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Мар-2017 | Визначення мікробіологічних показників житнього хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна |
| Мар-2020 | Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсів | Бородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна |
| 3-Дек-2014 | Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла |
| Дек-2019 | Використання клітковини гарбузового насіння для підвищення харчової цінності печива | Бородай, Анжела Борисівна; Моісеєва, Світлана Григорівна |
| 3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| Дек-2023 | Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Прокопчук, Ольга Василівна |
| 2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Sutkovych, T.; Horobets, O.; Borodai, A.; Haivoronska, Z. |
| 2019 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Мар-2020 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 24-Дек-2024 | Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна |
| Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| 9-Июн-2016 | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
| 25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
| Апр-2021 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| 2012 | Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
| 25-Апр-2024 | Вплив харчування на мікробіом кишківника та здоров'я людини | Ареф’ев, Віталій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна |
| 25-Апр-2024 | Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухні | Яковлєва, Вікторія Юріївна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 30-Апр-2021 | Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
| 2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
| 2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
| 2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
| Апр-2019 | Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
| Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
| 29-Апр-2015 | Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуації | Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна; Єльніков, Анатолій Семенович; Павлова, Інга |
| Ноя-2019 | Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберігання | Заркуа, К. Р.; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
| 2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
| 22-Май-2016 | Дослідження якості сирів твердих за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Борщ, Каріна |
| 15-Окт-2022 | Дослідження якості та безпечності коріандрової ефірної олії | Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Кириченко, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 30-Мар-2021 | Ефективність та безпека антисептиків | Ісаєнко, Владислава Віталіївна; Калюжка, Єлизавета Андріївна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Мар-2014 | Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 2012 | Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| 23-Июн-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
| Фев-2016 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
| 25-Апр-2018 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич |
| Июн-2020 | Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Отображение результатов 1 до 50 из 102
|