Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Суткович, Тетяна Юліанівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 39 из 39
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатівМолодцова, К. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2017Використання інновацій в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир
2015Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
10-Дек-2024Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіСуткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна
Дек-2019Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіОсадча, Н. А.; Суткович, Тетяна Юліанівна
Янв-2015Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2025Використання ультразвуку в технології отримання соків, збагачених біологічно активними речовинами дикорослих ягідТимощук, Маргарита Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна
31-Авг-2020Виробництво м’ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинКотляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Апр-2019Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хлібаБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
31-Авг-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
Мар-2014Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечностіСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2017Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна
Дек-2019Застосування інноваційних методів попередньої обробки м'яса дичиниЛінійчук, Ю. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2017Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна
2020Застосування інновації при попередній обробці дичиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
25-Апр-2021Інноваційні методи збагачення березового сокуСуткович, Тетяна Юліанівна; Палвашова, Ганна Ігорівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
Фев-2016Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
25-Апр-2018Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич
27-Янв-2021Композиція для приготування пряничного тістаСуткович, Тетяна Юліанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
26-Май-2020Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соківГорячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Сокіл, Андрій Андрійович; Ковальчук, Христина Ігорівна
2012Новітні способи отримання якісної м'ясної продукціїБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Новітні способи отримання якісної м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертівПастухова, О. І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертівАнтонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Сен-2012Применение вакуума для улучшения качества мясной продукцииСуткович, Тетяна Юліанівна
Ноя-2019Розробка полікомпонентної композиції смузі за допомогою біотехнологічного і математичного моделювання та визначення його харчової цінностіСуткович, Тетяна Юліанівна
2025Розширення асортименту сирцевих пряників за рахунок використання каротинвмісної сировиниСліпченко, Микита Володимирович; Суткович, Тетяна Юліанівна
Апр-2020Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукціїБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
5-Дек-2019Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостямиКопилець, Антон Вадимович; Суткович, Тетяна Юліанівна
5-Май-2024Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарстваБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2025Удосконалення технології фруково-ягідного мармеладу за рахунок використання ультразвукової обробки журавлиниДемяненко, Олександр Іанович; Суткович, Тетяна Юліанівна
Отображение результатов 1 до 39 из 39

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь