|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Суткович, Тетяна Юліанівна
Отображение результатов 1 до 39 из 39
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2019 | Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів | Молодцова, К. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2017 | Використання інновацій в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир |
2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2021 | Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Суткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна |
Дек-2019 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Осадча, Н. А.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Янв-2015 | Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2025 | Використання ультразвуку в технології отримання соків, збагачених біологічно активними речовинами дикорослих ягід | Тимощук, Маргарита Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
31-Авг-2020 | Виробництво м’ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Котляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Апр-2019 | Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
31-Авг-2020 | Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
Мар-2014 | Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2017 | Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна |
Дек-2019 | Застосування інноваційних методів попередньої обробки м'яса дичини | Лінійчук, Ю. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2017 | Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна |
2020 | Застосування інновації при попередній обробці дичини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
25-Апр-2021 | Інноваційні методи збагачення березового соку | Суткович, Тетяна Юліанівна; Палвашова, Ганна Ігорівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2012 | Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Фев-2016 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
25-Апр-2018 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич |
27-Янв-2021 | Композиція для приготування пряничного тіста | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
26-Май-2020 | Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків | Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Сокіл, Андрій Андрійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |
2012 | Новітні способи отримання якісної м'ясної продукції | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Новітні способи отримання якісної м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів | Пастухова, О. І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертів | Антонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Сен-2012 | Применение вакуума для улучшения качества мясной продукции | Суткович, Тетяна Юліанівна |
Ноя-2019 | Розробка полікомпонентної композиції смузі за допомогою біотехнологічного і математичного моделювання та визначення його харчової цінності | Суткович, Тетяна Юліанівна |
2025 | Розширення асортименту сирцевих пряників за рахунок використання каротинвмісної сировини | Сліпченко, Микита Володимирович; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Апр-2020 | Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукції | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
5-Дек-2019 | Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостями | Копилець, Антон Вадимович; Суткович, Тетяна Юліанівна |
5-Май-2024 | Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарства | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2025 | Удосконалення технології фруково-ягідного мармеладу за рахунок використання ультразвукової обробки журавлини | Демяненко, Олександр Іанович; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Отображение результатов 1 до 39 из 39
|