|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике борошняні кондитерські вироби
Отображение результатов 1 до 35 из 44
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2014 | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2015 | Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Андрейченко, Сергій Миколайович |
3-Апр-2017 | Використання інвертного сиропу в технології бісквітного печива «Мадлен» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
5-Июн-2021 | Використання кунжутного шроту в технології кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Масич, Юрій Олександрович |
18-Июн-2021 | Використання лляної макухи при виробництві харчових продуктів | Шанда, Максим Олегович |
19-Окт-2011 | Використання нетрадиційної сировини для збагачення йодом виробів з дріжджового тіста | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
14-Апр-2016 | Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту | Положишникова, Людмила Олександрівна; Положишникова, Ольга Іванівна |
12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2014 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробів | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |
25-Дек-2015 | Капкейки підвищеної харчової цінності | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
6-Фев-2022 | Кафе на 74 місця в селищі міського типу Пісочин Харківської області | Масіч, Ліана Олегівна |
21-Мар-2021 | Кафе на 80 місць у місті Кобеляки Полтавської області | Сичова, Катерина Андріївна |
Июн-2021 | Кафе на 80 місць у місті Суми | Тараненко, Інна Володимирівна |
12-Мар-2018 | Композиція інгредієнтів для капкейка | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2011 | Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2013 | Обґрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
Апр-2015 | Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
5-Июн-2021 | Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар'я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна |
9-Сен-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
7-Апр-2011 | Підвищення біологічної цінності бісквітних виробів за рахунок використання борошна з нуту | Рогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович |
2007 | Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного | Олійник, Наталія Вікторівна; Шаповал, Н. В.; Столярчук, Валентина Миколаївна |
19-Ноя-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
31-Май-2016 | Поліпшення споживних властивостей нових вафель | Сирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна |
5-Июн-2021 | Пошук альтернативних джерел для збагачення борошняних кондитерських виробів | Олійник, Вікторія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар'я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна |
17-Июн-2021 | Розробка технології безглютенового печива | Мирончук, Ігор |
20-Сен-2011 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна |
30-Ноя-2015 | Розширення асортименту капкейків | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
Май-2016 | Теоретическое обоснование использования рисовой муки и ягод годжи в технологии капкейков | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
Отображение результатов 1 до 35 из 44
|