|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Олійник, Наталія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 38 из 38
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2006 | Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей | Олійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О. В.; Бурлака, О. М.; Федорів, В. М. |
2012 | Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В. |
2011 | Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В. В. |
2015 | Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Андрейченко, Сергій Миколайович |
2004 | Використання екструзії в хлібопекарній промисловості | Олійник, Наталія Вікторівна |
5-Июн-2021 | Використання кунжутного шроту в технології кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Масич, Юрій Олександрович |
2008 | Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м'ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
19-Май-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
3-Июн-2020 | Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
14-Апр-2016 | Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
20-Ноя-2019 | Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2010 | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
2009 | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна |
5-Ноя-2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна |
2019 | Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна |
12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
26-Апр-2018 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
7-Сен-2020 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
20-Ноя-2019 | Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста | Олійник, Наталія Вікторівна; Бульдович, Тетяна Григорівна |
2013 | Использование вторичного растительного сырья в технологии кексов | Олійник, Наталія Вікторівна |
24-Ноя-2020 | Інтенсифікація процесу приготування дріжджового тіста | Положишникова, Людмила Олександрівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
2013 | Обґрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
2020 | Основи кондитерської майстерності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
5-Июн-2021 | Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Верпета, Ярослав Васильович; Радченко, Дар'я Вячеславівна; Алеян, Марина Варданівна |
2007 | Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Скриль, А. Б. |
2007 | Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного | Олійник, Наталія Вікторівна; Шаповал, Н. В.; Столярчук, Валентина Миколаївна |
2008 | Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси | Олійник, Наталія Вікторівна; Мельник, І. В.; Ковальов, О. В. |
2018 | Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
2016 | Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
20-Авг-2019 | Розширення асортименту м’ясних січених виробів за рахунок використання спіруліни | Олійник, Наталія Вікторівна; Ярошовець, Сергій Сергійович |
5-Июн-2021 | Розширення асортименту рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини | Олійник, Наталія Вікторівна; Журавльов, Дмитро Сергійович |
2020 | Теоретичні основи харчових технологій | Олійник, Наталія Вікторівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2006 | Тістоприготувальний агрегат для рівномірного бродіння тіста | Олійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О.; Мартиненко, А.; Цюпка, С. |
2005 | Тістоприготувальний агрегат з бродінням напівфабрикатів на конвеєрі | Олійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О.; Цюпка, С.; Мартиненко, А. |
Отображение результатов 1 до 38 из 38
|