|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Пасічний, Василь Миколайович
Отображение результатов 1 до 35 из 35
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2013 | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Миколаївна; Герман, Наталія Володимирівна |
2014 | Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна |
23-Мар-2012 | Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
11-Апр-2011 | Вдосконалення технології комбінованих м'ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2018 | Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2010 | Возможность использования альгината натрия при производстве структурированных продуктов | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
7-Ноя-2018 | Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович |
2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем | Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2010 | Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
11-Апр-2011 | Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2013 | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
2010 | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Васюта, Василь Миколайович |
2018 | Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович |
2010 | Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2016 | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна |
25-Июл-2014 | Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969) | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна |
2015 | Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна |
2018 | Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
8-Май-2020 | Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
2013 | Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761) | Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa Андрiївна |
2014 | Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2013 | Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів | Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2015 | Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів | Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишневська, Марія; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2010 | Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна |
11-Сен-2020 | Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліуму | Пасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
Отображение результатов 1 до 35 из 35
|