Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Тетяна Вікторівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 50 из 50
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2009Вплив вихрового шару феромагнітних частинок електромагнітного поля на показники якості соняшникової оліїКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
2010Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактівКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2017Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
13-Сен-2017Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсністьКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
22-Авг-2021Впровадження інноваційних інсентив-програм для розвитку персоналу в готеліКапліна, Тетяна Вікторівна; Герасименко, Лариса Дмитрівна
21-Мар-2018Гарбузове насіння та листя салату – джерело підвищення харчової та біологічної цінності кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна
7-Фев-2013Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2018Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберіганняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2015Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна
2022Коворкінг – додаткова послуга в готелях України під час війниАнохін, Максим Максимович; Капліна, Тетяна Вікторівна
2016Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2018Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТКапліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна
2015Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна
13-Май-2016Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна
2016Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
29-Янв-2020Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоївКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Рибакова, Світлана Сергіївна
Июн-2021Особливості організації і проведення практичних занять з математики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Фомкіна, Олена Григорівна; Кошова, Оксана Петрівна; Капліна, Тетяна Вікторівна
2015Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
9-Сен-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
19-Апр-2023Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюреКапліна, Тетяна Вікторівна
19-Ноя-2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2017ПРОГРАМА комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої практики студентів 5 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої практики/виробничого стажування для студентів 1 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА організаційної (міжнародної) практики для студентів 3 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» та 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2024Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 1 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна
2024Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна
2024Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна
2024Програма та методичні рекомендації до організаційної (міжнародної) практики для здобувачів 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна
2019Світовий досвід компетентнісного підходу до освітиКапліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2000Спосіб активації дріжджівКапліна, Тетяна Вікторівна; Лісюк, Галина Михайлівна; Шеляков, Олег Парфірович; Дорохіна, Марія Олексіївна
15-Янв-2003Спосіб виробництв фруктового желеКапліна, Тетяна Вікторівна; Ростовський, Володимир Сергійович; Дібрівська, Наталі Віталіївна
25-Окт-2018Спосіб виробництва кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
1-Авг-2006Спосіб виробництва харчової емульсіїКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Жидецька, Інна Василівна
2006Спосіб виробництва хлібаКапліна, Тетяна Вікторівна; Фірсова, Раїса Михайлівна; Дорохіна, Марія Олексіївна
2006Спосіб отримання майонезуКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2008Спосіб отримання майонезуКапліна, Тетяна Вікторівна
2008Спосіб отримання майонезуКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
2012Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2014Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калиниКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
6-Апр-2017Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
21-Сен-2017Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексів на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировиниКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
Отображение результатов 1 до 50 из 50

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь