|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Капліна, Тетяна Вікторівна
Отображение результатов 1 до 50 из 50
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2009 | Вплив вихрового шару феромагнітних частинок електромагнітного поля на показники якості соняшникової олії | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2012 | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
2010 | Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Сен-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
22-Авг-2021 | Впровадження інноваційних інсентив-програм для розвитку персоналу в готелі | Капліна, Тетяна Вікторівна; Герасименко, Лариса Дмитрівна |
21-Мар-2018 | Гарбузове насіння та листя салату – джерело підвищення харчової та біологічної цінності кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
7-Фев-2013 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |
2022 | Коворкінг – додаткова послуга в готелях України під час війни | Анохін, Максим Максимович; Капліна, Тетяна Вікторівна |
2016 | Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2018 | Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна |
2015 | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна |
13-Май-2016 | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна |
2016 | Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
29-Янв-2020 | Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоїв | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Рибакова, Світлана Сергіївна |
Июн-2021 | Особливості організації і проведення практичних занять з математики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | Фомкіна, Олена Григорівна; Кошова, Оксана Петрівна; Капліна, Тетяна Вікторівна |
2015 | Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
9-Сен-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
19-Ноя-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2017 | ПРОГРАМА комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА виробничої практики студентів 5 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА виробничої практики/виробничого стажування для студентів 1 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА організаційної (міжнародної) практики для студентів 3 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» та 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2024 | Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 1 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна |
2024 | Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна |
2024 | Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна |
2024 | Програма та методичні рекомендації до організаційної (міжнародної) практики для здобувачів 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Володько, Ольга Василівна |
2019 | Світовий досвід компетентнісного підходу до освіти | Капліна, Тетяна Вікторівна; Капліна, Анна Сергіївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2000 | Спосіб активації дріжджів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Лісюк, Галина Михайлівна; Шеляков, Олег Парфірович; Дорохіна, Марія Олексіївна |
15-Янв-2003 | Спосіб виробництв фруктового желе | Капліна, Тетяна Вікторівна; Ростовський, Володимир Сергійович; Дібрівська, Наталі Віталіївна |
25-Окт-2018 | Спосіб виробництва кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
1-Авг-2006 | Спосіб виробництва харчової емульсії | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Жидецька, Інна Василівна |
2006 | Спосіб виробництва хліба | Капліна, Тетяна Вікторівна; Фірсова, Раїса Михайлівна; Дорохіна, Марія Олексіївна |
2006 | Спосіб отримання майонезу | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2008 | Спосіб отримання майонезу | Капліна, Тетяна Вікторівна |
2008 | Спосіб отримання майонезу | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2012 | Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
2012 | Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2014 | Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
6-Апр-2017 | Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Сен-2017 | Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексів на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Отображение результатов 1 до 50 из 50
|