Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Горобець, Олександра Михайлівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 79 из 79
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2024Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішенняЛевченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2020Використання вторинної сировини в технології солодких стравГоробець, Олександра Михайлівна
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
13-Сен-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Янв-2024Використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Козярчук, Олександр Едуардович; Кручко, Антон Вікторович
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
30-Ноя-2018Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Дек-2024Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
22-Янв-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Мар-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
24-Мар-2016Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві борошняних виробівГоробець, Олександра Михайлівна
30-Ноя-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Янв-2024Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Ноя-2017Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
30-Ноя-2023Використання різних видів смородини у технології десерту пана-котаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А.
25-Окт-2020Використання рослинної сировини в технології печиваГоробець, Олександра Михайлівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
16-Сен-2015Використання хеномелесу при виробництві борошняних виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Янв-2024Відходи рослинної сировини в технології кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Кіріченко, Олексій Олександрович; Приходько, Олександр
10-Ноя-2016Вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники борошняних виробів з дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
7-Май-2016Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработкиХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
23-Июн-2020Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихиГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
Июн-2020Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
7-Апр-2016Інтенсифікація процесу бродіння дріжджового тіста при використання порошку з хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
26-Июн-2017Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикатуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Ноя-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з сухих вичавок з хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2019Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Фев-2019Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера зі шпинатомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгридієнтів для приготування пісочного тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2018Композиція інгридієнтів для приготування самбуку яблучного з чорною смородиноюБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2024Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарстваХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна
24-Апр-2020Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких стравХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
24-Апр-2020Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких стравХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Апр-2018Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертівПастухова, О. І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертівАнтонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2024Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгахМалтабар, Марія Денисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Дек-2024Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворенняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна
22-Дек-2024Розроблення рецептур безлактозних десертівМалтабар, Марія Денисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
24-Ноя-2020Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2024Розширення асортименту веганських десертів за рахунок використання аквафабиГоробець, Олександра Михайлівна; Обревко, Євген
25-Апр-2019Спосіб виробництва замороженого дріжджового тіста з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Сен-2024Спосіб виробництва зефіру з хеномелесом Патент на корисну модель UA 157024 UХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Подойник, Юлія Вікторівна; Шипік, Сергій Геннадійович
25-Апр-2019Спосіб виробництва ромової баби безопарним способомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна
25-Июн-2021Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутомБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-Май-2015Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Самброс, Юлія Володимирівна
2024Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниГоробець, Олександра Михайлівна; Бондаренко, Вадим; Волочай, Сергій
30-Окт-2017Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесуГоробець, Олександра Михайлівна
2024Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовціГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2024Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна
30-Апр-2024Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна
2024Удосконалення технології солодких страв за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниГоробець, Олександра Михайлівна; Деканадзе, Катерина
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 79 из 79

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь