|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Горобець, Олександра Михайлівна
Отображение результатов 1 до 79 из 79
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2024 | Академічна доброчесність VS штучний інтелект: сучасні виклики та їх вирішення | Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2020 | Використання вторинної сировини в технології солодких страв | Горобець, Олександра Михайлівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
13-Сен-2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
22-Янв-2024 | Використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Козярчук, Олександр Едуардович; Кручко, Антон Вікторович |
11-Июн-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
30-Ноя-2018 | Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
22-Янв-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2021 | Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2019 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Мар-2020 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
24-Мар-2016 | Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві борошняних виробів | Горобець, Олександра Михайлівна |
30-Ноя-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
22-Янв-2024 | Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Ноя-2017 | Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
30-Ноя-2023 | Використання різних видів смородини у технології десерту пана-кота | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А. |
25-Окт-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Горобець, Олександра Михайлівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
16-Сен-2015 | Використання хеномелесу при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
22-Янв-2024 | Відходи рослинної сировини в технології кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Кіріченко, Олексій Олександрович; Приходько, Олександр |
10-Ноя-2016 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники борошняних виробів з дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна |
Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
7-Май-2016 | Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
23-Июн-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Июн-2020 | Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
7-Апр-2016 | Інтенсифікація процесу бродіння дріжджового тіста при використання порошку з хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
26-Июн-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Ноя-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з сухих вичавок з хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2019 | Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Фев-2019 | Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера зі шпинатом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесом | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгридієнтів для приготування пісочного тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2018 | Композиція інгридієнтів для приготування самбуку яблучного з чорною смородиною | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
24-Апр-2020 | Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких страв | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
24-Апр-2020 | Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких страв | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів | Пастухова, О. І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертів | Антонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2024 | Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах | Малтабар, Марія Денисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Дек-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |
22-Дек-2024 | Розроблення рецептур безлактозних десертів | Малтабар, Марія Денисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
24-Ноя-2020 | Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2024 | Розширення асортименту веганських десертів за рахунок використання аквафаби | Горобець, Олександра Михайлівна; Обревко, Євген |
25-Апр-2019 | Спосіб виробництва замороженого дріжджового тіста з хеномелесом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Сен-2024 | Спосіб виробництва зефіру з хеномелесом Патент на корисну модель UA 157024 U | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Подойник, Юлія Вікторівна; Шипік, Сергій Геннадійович |
25-Апр-2019 | Спосіб виробництва ромової баби безопарним способом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
25-Июн-2021 | Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутом | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
28-Май-2015 | Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Самброс, Юлія Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Горобець, Олександра Михайлівна; Бондаренко, Вадим; Волочай, Сергій |
30-Окт-2017 | Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу | Горобець, Олександра Михайлівна |
2024 | Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовці | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2024 | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
30-Апр-2024 | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології солодких страв за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Горобець, Олександра Михайлівна; Деканадзе, Катерина |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 79 из 79
|