|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Алла Леонідівна
Отображение результатов 1 до 51 из 51
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 5-Сен-2017 | Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2017 | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2019 | Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену | Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 25-Мар-2016 | Використання відходів пивоварного виробництва в технології печива | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| Ноя-2020 | Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
| 29-Окт-2012 | Використання насіння льону для підвищення харчової цінності пісочних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
| 19-Окт-2011 | Використання нетрадиційної сировини для збагачення йодом виробів з дріжджового тіста | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 7-Апр-2016 | Використання нетрадиційної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Рогова, Алла Леонідівна |
| 2020 | Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2014 | Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна |
| 2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна |
| Авг-2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
| 2013 | Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печива | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Місюля, Ірина |
| 21-Ноя-2015 | Вплив добавки «Клітковина ядер волоського горіха» на харчову цінність пряників | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена |
| Ноя-2019 | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів | Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2019 | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
| 2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Рогова, Алла Леонідівна |
| 2016 | Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
| 28-Май-2015 | Вплив порошку моркви на фізико-хімічні властивості виробів з кексового тіста | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 30-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 19-Май-2020 | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лолита Миколаївна |
| 15-Май-2019 | Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович |
| 2016 | Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 14-Май-2020 | Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
| 24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
| 7-Апр-2020 | Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів | Ніколаєва, Дарья Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2015 | Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович |
| 2015 | Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | Рогова, Алла Леонідівна |
| 5-Дек-2019 | Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростей | Попов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2016 | Использование вторичного сырья масличного производства для улучшения минерального состава кексов | Рогова, Алла Леонідівна |
| 2019 | Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович |
| 2020 | Оцінка стану ліпідного комплексу кремово-збивних цукерок з насіннням чіа під час зберігання | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 21-Дек-2018 | Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Рогова, Алла Леонідівна; Шкляєв, Олексій Миколайович |
| 2018 | Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Анна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитровна |
| 19-Ноя-2018 | Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберігання | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович |
| 7-Апр-2011 | Підвищення біологічної цінності бісквітних виробів за рахунок використання борошна з нуту | Рогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович |
| 17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів | Моргун, Катерина; Рогова, Алла Леонідівна |
| 17-Май-2018 | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. | Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 20-Сен-2011 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна |
| Дек-2019 | Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Терещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 21-Ноя-2015 | Розроблення технології виробів з дріжджового тіста для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 16-Апр-2015 | Розроблення технології виробів з дріжджового тіста, збагачених вітаміном С | Рогова, Алла Леонідівна; Дзюбкін, Артем |
| 22-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
| 20-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
| 28-Сен-2018 | Роль дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» у підготовці фахівців згідно з вимогами ринку праці. | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зина Іванівна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 7-Апр-2020 | Теоретичні аспекти створення борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Андрущенко, Яна Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна |
| 13-Май-2016 | Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
| 12-Май-2016 | Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Медведь, Лолита Миколаївна |
| 10-Окт-2020 | Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 51 из 51
|