Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рогова, Алла Леонідівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 52 из 52
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Сен-2017Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіаШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2019Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютенуМихайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
25-Мар-2016Використання відходів пивоварного виробництва в технології печиваРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
Ноя-2020Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
29-Окт-2012Використання насіння льону для підвищення харчової цінності пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробівРогова, Алла Леонідівна
19-Окт-2011Використання нетрадиційної сировини для збагачення йодом виробів з дріжджового тістаРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
7-Апр-2016Використання нетрадиційної сировини у технології борошняних кондитерських виробівРогова, Алла Леонідівна
2020Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна
Авг-2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна
2013Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печиваРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Місюля, Ірина
21-Ноя-2015Вплив добавки «Клітковина ядер волоського горіха» на харчову цінність пряниківРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена
2019Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
Ноя-2019Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2016Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексівРогова, Алла Леонідівна
28-Май-2015Вплив порошку моркви на фізико-хімічні властивості виробів з кексового тістаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
19-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лолита Миколаївна
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
15-Май-2019Дослідження антимікробних властивостей насіння чіаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2016Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печиваРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
14-Май-2020Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
24-Апр-2020Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
7-Апр-2020Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробівНіколаєва, Дарья Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоРогова, Алла Леонідівна
5-Дек-2019Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростейПопов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна
2016Использование вторичного сырья масличного производства для улучшения минерального состава кексовРогова, Алла Леонідівна
2019Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2020Оцінка стану ліпідного комплексу кремово-збивних цукерок з насіннням чіа під час зберіганняШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
21-Дек-2018Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберіганняШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Рогова, Алла Леонідівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2018Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберіганняШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Анна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитровна
19-Ноя-2018Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберіганняРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
7-Апр-2011Підвищення біологічної цінності бісквітних виробів за рахунок використання борошна з нутуРогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович
17-Май-2018Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексівМоргун, Катерина; Рогова, Алла Леонідівна
17-Май-2018Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів.Моргун, Катерина Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
20-Сен-2011Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна
Дек-2019Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиТерещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна
21-Ноя-2015Розроблення технології виробів з дріжджового тіста для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
16-Апр-2015Розроблення технології виробів з дріжджового тіста, збагачених вітаміном СРогова, Алла Леонідівна; Дзюбкін, Артем
22-Ноя-2019Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культурРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович
20-Ноя-2019Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культурРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович
28-Сен-2018Роль дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» у підготовці фахівців згідно з вимогами ринку праці.Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зина Іванівна; Рогова, Алла Леонідівна
7-Апр-2020Теоретичні аспекти створення борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетАндрущенко, Яна Сергіївна; Рогова, Алла Леонідівна
13-Май-2016Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
12-Май-2016Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Медведь, Лолита Миколаївна
10-Окт-2020Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технологіїШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 52 из 52

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь